Joululomat on lusittu – tänään vastassa KooKoo

JYPin ja jääkiekkoliigan lyhyt joululoma on vietetty. Maanantaina palataan jälleen tositoimiin, kun Hurrikaani matkustaa KooKoon vieraaksi.

JYP ja KooKoo ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla kouvolalaiset ovat poistuneet kaukalosta voittajina. Nyt on siis ison revanssin paikka!

KooKoo oli ennen joulua huimassa vireessä. Uusi päävalmentaja Tuomas Tuokkola on johdattanut KooKoon viiden ottelun voittoputkeen. Tämän liidon Hurrikaani kuitenkin katkaisee tylysti tänä iltana.

JYP nappasi juuri ennen joulua tärkeän voiton HPK:n kotiluolasta. Joululomalla ajatukset on saatu hetkeksi pois jääkiekon ympäriltä. Kouvolaan matkaakin nälkäinen, aggressiivinen ja varmasti taistelutahtoinen JYP.

JYPin kokoonpano on melkein vastaava kuin edellisessä HPK-pelissä. Vain puolustajien osalta on pientä rotaatiota, kun Juuso Pulli on huilivuorossa ja hänen paikkansa on ottanut Niklas Friman.

Katseet kääntyvät Anssi Löfmanin johtamaan vitjaan, joissa laidoilla ovat Jani Tuppurainen sekä Ossi Louhivaara. Kyseinen kolmikko oli Hämeenlinnassa kovassa iskussa ja iskihän ”Opa” väännön molemmat maalit.

Kultakypärä Antti Suomelan laidoilla viilettävät Janne Kolehmainen ja Joonas Nättinen. Kapteeni Juha-Pekka Hytösen rinnalla on tutut nimet Jerry Turkulainen sekä Janne Tavi.

Maalia vartioi Hämeenlinnassa debytoinut Jussi Olkinuora. Pekka Tuokkola toimii luukkuvahtina. Nuoret maalivahdit Veini Vehviläinen sekä Markus Ruusu ovat Kanadassa nuorten MM-kisoissa. Samoissa karkeloissa nähdään myös JYP-puolustaja Urho Vaakanainen. JYP-nuorukaiset ovat tositoimissa ensimmäistä kertaa ensi yönä Suomen aikaa.

JYPin uusi vahvistus, slovakialainen Michel Miklik ei ole vielä tänään kokoonpanossa. Maalipyssyn odotetaan pukevan JYP-paidan ensi kertaa päälleen keskiviikon kotiottelussa Jukureita vastaan.

Hurrikaanikausi siis jatkuu seuraavan kerran kotipubissa jo ylihuomenna keskiviikkona. Tule paikan päälle! Liput kyseiseen matsiin voit hommata TÄMÄN LINKIN kautta.

JYP kohtaa KooKoon seuraavalla kokoonpanolla:

1: Jerry Turkulainen – Juha-Pekka Hytönen – Janne Tavi

Sami Niku – Nolan Yonkman

2: Janne Kolehmainen – Antti Suomela – Joonas Nättinen

Mikko Kalteva – Juuso Vainio

3: Jani Tuppurainen – Anssi Löfman – Ossi Louhivaara

Niklas Friman – Mikko Kuukka

4: Mikko Salmio – Henri Kanninen– Tuomas Pihlman

Juha Uotila

Maalissa: Juho Olkinuora (Pekka Tuokkola)