Kotiotteluiden liput


Liput JYP-kotiotteluihin TÄSTÄ. Hinnat ja ajantasaisen paikkatilanteen näet samasta linkistä.

Liput myynnissä:

* verkkokauppa

* Ravintola Hurrikaani ark. 10-14

* Sokos Jyväskylä

* Citymarket Keljo

* R-kioskit kautta maan

* Lippupisteen puhelinpalvelu 0600 900 900 ( 1,98 € /min+pvm)

* Synergia-areenan lipunmyynti avautuu ottelupäivinä 1 h ennen ottelun alkua. Huom! Ovelta kaikki liput + 3 €

Kauden 16-17 otteluliput myynnissä viiteen seuraavaan otteluun. Kaudella 16-17 on käytössä dynaaminen hinnoittelu, eli lippujen hinta muuttuu kysynnän ja ajan mukaan. Osta lippusi ajoissa ja säästät! Lapset (7-alle 13v.), opiskelijat ( myös peruskoululaiset), varushenkilöt, työttömät ja eläkeläiset - seisomapaikka edullisemmin. Istumapaikat kaikille alk. 10 €.

Smartum 5 € palveluseteli ja SmartumSaldo-kortti käyvät maksuvälineenä Ravintola Hurrikaanin lipunmyynnissä, ottelupäivinä Synergia-areenan lipunmyynnissä ja JYP-toimistolla.

Pyörätuolipaikat loppuunmyyty kaudelle 16-17.

Alle 7v. lapset pääsevät veloituksetta Synergia-areenalle seisomapaikoille, istumapaikat kaikille (aikuiset, lapset, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varushenkilöt) ovat saman hintaisia. Alle 2 v.lapsen saa viedä katsomoon sylissä. Tätä vanhemmalla lapsella tulee kaikkien viihtyvyyden takaamiseksi olla oma paikka.

Peruskoulussa opiskelevat nuoret (yli 12 v.) ovat oikeutettuja opiskelijalippuun ilman opiskelijakorttia. Ikä on pyydettäessä pystyttävä todistamaan ovella esim. Kela-kortilla.

Vieraskannattajien seisomakatsomo on A1-kulmauksessa. Osittain rajoitettu näkyvyys jäälle.

LAHJAKORTTI-lippuja vastaan vaihdettavat otteluliput pyydämme varaamaan ennakkoon. Istumapaikkoja on vapaana ottelukohtaisesti rajallinen määrä, joten varmistat paikkasi varaamalla liput etukäteen. Soita JYP-toimistolle puh. 020 793 1000 tai laita postia jypliiga@jypliiga.fi

Ovilla varauduttava turvatarkastuksiin!