Seura

JYP JYVÄSKYLÄ OY


Kokonaiskapasiteetti: 4437

31. SM-kausi
2 kultaa, 2 hopeaa, 4 pronssia

JYP Jyväskylä Oy on perustettu vuonna 1999 jatkamaan JYPin vuonna 1923 alkanutta ry-pohjaista urheilutoimintaa, jonka ainoana lajina on nykyään jääkiekko. JYP Jyväskylä Oy:n alla toimii kolme joukkuetta: SM-liigassa pelavaa JYPin edustusjoukkue, Mestistä pelaava JYP-Akatemia ja Nuorten SM-liigassa pelaava A-nuorten JYP. Nuorempien JYP-ikäluokkien toiminnasta vastaa JYP Juniorit ry, jonka kanssa osakeyhtiö tekee tiivistä yhteistyötä yhteisen JYP-lipun alla. JYP Jyväskylä Oy:n suurin omistaja on Jukka Seppäsen ja Esa Polaksen omistama Pose Oy 45,8 % omistusosuudella. Lisäksi Seppänen ja Polas omistavat henkilökohtaisesti kumpikin 5,8 % osuudet, joten JYP Jyväskylä Oy:n osakkeista on heidän omistuksessaan 57,4 %. Yhtiön muut osakkaat ovat Rito Oy, Virvelans Oy, Viestintä Kari Tyni Oy ja HV Holding Oy.
Yhtiön hallituksen muodostavat Jukka Seppänen (pj.), Sari Rito-Ekonen, Anssi Lyytinen, Kari Tyni ja Heimo Viinanen.

Visio
JYP on urheilullisesti ja taloudellisesti Suomen paras jääkiekkoseura ja pelaa SM-liigan ohella myös kansainvälisiä pelejä toiminnaltaan ja tunnelmaltaan loistavalla kotiareenallaan.

Missio
Tuottaa urheilullisesti, viihteellisesti ja laadullisesti korkeatasoisia kiekkoelämyksiä ja toimia koko Keski-Suomea yhdistävä urheilullisena lippulaivana.

Yrityksen toimintaperiaatteet (arvot)
*Urheilullisuus
*Joukkuepelaaminen
*Asiakaslähtöisyys
*Palveluhenkisyys
*Taloudellinen tuloksellisuus
*Määrätietoinen viestintä
*Ammattimaisuus 24/7

JYP-identiteetti
*Joukkueeseen sitoutunut
*Taisteleva
*Voittava
*Dynaaminen
*Keskisuomalainen