JYP

Eric Perrin JYPiin kahdeksi kaudeksi

Julkaistu 9.8.2012

Hyökkääjä Eric Perrin on tehnyt JYPin kanssa kaksivuotisen sopimuksen kevääseen 2014 asti.

Näin Perrinin uraa jatkuu Hurrikaanipaidassa, jossa hän on pelannut kaksi edellistä kautta ja kauden 2002 – 2003.

- Upea uutinen JYPille ja JYP-kannattajille. Isoin auki ollut ruutu ensi kauden kokoonpanostamme on nyt täytetty, sanoo JYPin puheenjohtaja Jukka Seppänen.

36-vuotias, kevään 2004 Stanley Cupin voittaja Perrin oli isossa roolissa JYPin viime kauden Suomen mestaruudessa. Hänet valittiin kauden päätteeksi SM-liigan All Starsin keskushyökkääjksi. Lisäksi Perrin voitti SM-liigan syöttöpörssin 40 maalisyötöllään.

Perrin on ollut tehokas jokaisella JYP-kaudellaan. Ensimmäinen kausi 2000-luvun alussa tuotti 56 pelissä 46 pistettä. Toissa kaudella Perrin takoi 50 pistettä ja viime kaudella peräti 59 pistettä. Tahti on vain koventunut playoffs-peleissä, joita Perrin pelannut JYP-paidassa 31 ja iskenyt pisteitä saman määrän.

Eric Perrin palaa mielellään Jyväskylään.

- Tämä on iso päivä minulle ja perheelleni. Olen innoissani, kun voin jatkaa JYP-yhteisön jäsenenä.
Tapa, jolla joukkue kasvoi viime kaudella äärimmäisen yhtenäiseksi ja sitoutuneeksi mestarijoukkueeksi, oli taianomainen! Katson luottavaisesti JYP-joukkueen tulevaan polkuun,
sillä olemme pohjustaneet sen polun vahvaksi yhteisellä tekemisellä. Haluan kiittää Mr. Seppästä ja Mr. Tyniä, että he uskovat minuun ja mahdollistavat sen, että voin kutsua Jyväskylää kodikseni, Eric Perrin kommentoi syntynyttä sopimusta.

Eric Perrin liittyy JYPin vahvuuteen Keski-Euroopassa, jossa JYP pelaa European Trophyn pelit 24.8. HC Slovan Bratislavaa ja 26.8. UPC Vienna Capitalsia vastaan. Kotiyleisölleen Perrin esittäytyy Synergia-areenalla torstaina 30.8. European Trophyn derbykierroksen ottelussa JYP – KalPa.