JYP

Kalle Koskinen pelaa uransa päätöskevättä

Julkaistu 22.2.2013

JYP-puolustaja Kalle Koskinen pelaa tänä keväänä uransa päätöskevättä. 41-vuotias puolustaja lopettaa pelaajauransa tähän kauteen, mutta jatkaa töitään JYPin palveluksessa.

Toukokuussa Koskinen aloittaa JYP Jyväskylä Oy:n myyntineuvottelijana ja JYPin A-nuorten valmentajana päävalmentaja Jarkko Hyytiän vetämässä valmennusryhmässä, johon liittyy myös Diskoksen B-nuorten päävalmentajana tällä hetkellä toimiva Tomi Liukkonen.
- JYPille on iso arvo, että Kalle Koskisen työ pääsee jatkumaan JYP-logon alla. Komean pelaajauran omaava, arvostettu JYP-henkinen persoona pystyy antamaan seuran toimintaan paljon lisäarvoa.
Hänen kokemukseensa pohjautuva tietotaito on arvokasta valmennuksellista pääomaa JYPin A-nuorten pelaajille. Myyntityössä Kalle Koskinen tulee saamaan myös tärkeän roolin myynti- ja markkinointijohtaja Jari Lindströmin vetämässä myyntitiimissämme keskittyen asiakastilaisuuksien ja klubikausikorttien myyntiin, sanoo JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni.

Kalle Koskinen on tällä kaudella pelannut SM-liigassa toistaiseksi 41 ottelua tehoin 1+7. SM-liigassa Koskinen on pelannut ennen lauantaista JYP-Tappara –peliä yhteensä 634 runkosarjan ottelua JYPissä ja Pelicansissa sekä Elitserieniä kuuden vuoden aikana Timråssa 233 runkosarjan ottelua. Lisäksi Koskisella on Suomen ja Ruotsin pääsarjoista 117 playoffs-ottelun kokemus. Koskinen on ollut voittamassa JYPille seuran molempia Suomen mestaruuksia 2009 ja 2012.

JYPin A-nuorten päävalmentajana jatkaa Jarkko Hyytiä, joka oman toimensa lisäksi vastaa ensi kaudella JYPin SM-liigan joukkueen fyysisestä valmennuksesta. Hyytiä on koulutukseltaan liikuntatieteen maisteri ja on valmentanut JYPissä eri tehtävissä vuodesta 2010. Sitä ennen hän valmensi junioreita Diskoksessa ja toimi maalivahtivalmentaja  kauden myös Ruotsissa Växjö Lakersissa.