JYP

Matias Myttynen siirtyy JYPiin

Julkaistu 7.8.2012

JYP on tehnyt kolmen vuoden sopimuksen hyökkääjä Matias Myttysen kanssa. 22-vuotias Myttynen (187 cm/88 kg L) on pelannut viimeiset kolme vuotta SM-liigaa Ilveksessä.

SM-liigaotteluja Myttysellä on runkosarjassa 139. Niissä on syntynyt 19 maalia ja 19 maalisyöttöä. Pelipaikaltaan hän on keskushyökkääjä, mutta pelaa tarvittaessa myös laitahyökkääjänä. Nuorten ja poikien maaotteluita Matias Myttynen on pelannut yhteensä 65.
- Matias Myttynen omaa nuoreksi pelaajaksi jo vahvan SM-liigakokemuksen. Hän lisää myös
JYP-hyökkäyksen kokoa. Uskomme, että Matiaksen parhaat pelivuodet ovat edessä, sanoo JYPin pelaajakoordinaattori Jukka Holtari.

Matias Myttynen liittyy JYPin harjoitusrinkiin tiistaiaamuna ja osallistuu JYPin Lieksassa pidettävään kesäleiriin, joka huipentuu torstaina 9.8. Lieksan jäähallissa pelattavaan JYP-SaiPa –otteluun.
JYPin vahvuuteen liittyi maanantaina myös kanadalaishyökkääjä Ramzi Abid, joka on JYPin mukana ensi vaiheessa pari viikkoa. Sen jälkeen Abid palaa takaisin Kanadaan, koska perheeseen odotetaan perheenlisäystä elokuun puolenvälin paikkeilla. Takaisin Abid palaa JYPiin tämän hetkisen arvion mukaan elokuun lopussa.
JYP kohtaa ennen European Trophyn pelejä SaiPan lisäksi HIFK:n Helsingissä 14.8. European Trophyn JYP aloittaa kahdella kotiottelulla. Perjantaina 17.8. Synergia-areenalla pelataan ottelu JYP – Pirati Chomutov valmentajinaan Jiri Dolezal ja Leo Gudas. Sunnuntaina 19.8. JYP kohtaa HC Sparta Prahan. Molemmat ottelut alkavat kello 18.30. Lippuja peleihin on myynnissä JYPin verkkokaupassa Piletissä. Ennakkomyyntipisteitä lippuja saa maanantaista 13.8. alkaen.