JYP

Stanley Cup –voittaja Rich Peverley Boston Bruinsista JYP-vahvuuteen

Julkaistu 24.9.2012

JYP on tehnyt pelaajasopimuksen 30-vuotiaan kanadalaisen keskushyökkääjän Rich Peverleyn (183 cm/87 kg R) kanssa. Sopimus kestää NHL:n työsulun ajan, pisimmillään koko kauden 2012 – 2013.

Peverley on pelannut urallaan NHL:n runkosarjassa 333 ottelua tehoin 71 + 122 (+5). NHL:n playoffs-pelejä Peverley on pelannut 38 tehoin 7+12=19 (+6). Hän on pelannut Nashville Predatorsissa, Atlanta Trashersissa ja viimeiset puolitoista kautta Boston Bruinsissa, jossa oli tärkeässä roolissa voittamassa Stanley Cup –pokaalia seuralla keväällä 2011.
Viime kaudella Peverley pelasi myös vahvan runkosarjan Bruinsissa tehden 57ottelussa 42 pistettä, ja teholukema oli +20.
- Peverley on vauhdikas, taitava ja tunnollinen pelaaja, joka sopii hyvin SM-liigan pelityyliin. Hän on pidetty joukkuepelaaja. Peverley on noussut  urallaan huipulle pitkää tietä pitkin: East Coast Hockey –liigasta Stanley Cup-voittajaksi. Sekin kertoo hänestä paljon, sanoo JYPin puheenjohtaja Jukka Seppänen.
- Meillä on ollut myös tilaisuus nähdä hänen otteitaan tositoimissa Bostonin-vierailullamme ja silloinkin pelaaja nousi myönteisesti esiin, joten kun hänet nyt oli mahdollista saada joukkueeseemme, toimimme nopeasti, Seppänen kertoo.
Peverley saapuu Suomen loppuviikosta.