Paljasta intohimoinen JYP-kannattaja – värikkäimmät tarinat palkitaan juhlakauden aikana

 

Sykkiikö sinulla Hurrikaanin muotoinen sydän? Tanssitko aamuisin Rock You Like a Hurricanen tahtiin tai omaat muita JYP-henkisiä rutiineja? Oletko kenties istunut tai seissyt samalla paikalla vuosikaudet? Miten JYP on satavuotiaan historiansa aikana vaikuttanut elämääsi? Etsimme nyt sinun ja ystäväsi ikimuistoisimpia tarinoita JYP-yhteisöstä kannattajien itsensä kertomana.

JYP-kannattajat ovat kulkeneet joukkueen matkassa läpi ilot ja pettymykset, myrskyt ja myötätuulet. Juhlavuoden kunniaksi haluamme tuoda tunnustusta faneille, jotka ovat pitkään kulkeneet JYPin rinnalla sekä kannattajille, joille JYP tuo iloa ja merkityksellisiä kohtaamisia elämään, vaikka yhteistä matkaa JYPin kanssa olisi lyhyemmänkin aikaa takana.

Paljasta intohimoinen kannattaja on läpi juhlakauden kestävä kampanja, jossa etsimme kannattajien värikkäimpiä tarinoita ja muistoja satavuotisen taipaleen varrelta. Jaa tarinasi kanssamme ja osallistu JYP-henkisen elämyspäivän arvontaan kauden aikana! Jaettujen tarinoiden joukosta palkitaan 7 intohimoista, JYP-henkistä kannattajaa, jotka palkitaan kotiotteluidemme yhteydessä – tietysti yhdessä ystävän kanssa.

Täytä tietosi ja jaa tarinasi alla ja olet mukana joukossa, joista värikkäimmät palkitaan kauden aikana. Voit osallistua myös vapaamuotoisen tarinan muodossa laittamalla sähköpostia osoitteeseen jypliiga@jypliiga.fi. Otsikoi viestisi Paljasta intohimoinen JYP-kannattaja, ja kerro sähköpostissa samat asiat kuin lomakkeella kysytään. Palkitsemisen lisäksi toivomme, että palkittavan tarinasta voidaan tehdä lyhyt henkilökuva JYPin sosiaaliseen mediaan sekä ottelutapahtumaan, jossa palkitseminen tapahtuu.

 

Omistatko JYPin kausikortin juhlakaudella 2023-2024?
Hyväksyntä henkilökuvan tekemiseksi ja julkistamiseksi JYPin viestintäkanavissa.