Ottelut ja liput

Ladataan Tapahtumat
  • Ei tuloksia.

Synergia Areena

Liput kotiotteluihin: verkkokauppa, JYP-kioskikontti (ark 9-18,la 11-16,su sulj.), Ravintola Hurrikaani (ark. 9-14), Sokos Jyväskylä, Citymarket Keljo ja R-kioskit. Hinnat ja ajantasainen paikkatilanne nähtävissä verkkokaupassa.

Playoffs-otteluihin ei ole saatavissa erikoishintaisia lippuja ( opiskelija. työtön, varusmies, eläkeläinen). Seisomapaikat aikuisille  ja lapsille 7-12v. Istumapaikat kaikille saman hintaisia. Alle 2v. lapsen saa viedä sylissään istumapaikkakatsomoon. Tätä vanhemmille pitää olla oma istumapaikka kaikkien katsojien viihtyvyyden takaamiseksi.

Semifinaaleissa liput ovelta +1 €.

Ovet Synergia-areenalle aukeavat 1h ennen ottelun alkua. VIP-tiloihin (Ravintola Hurrikaani, Panoraama-klubi, aitiot ja Blackstages-ravintolat) ovet aukeavat 1,5 h ennen ottelun alkua.

A-ja B-käytävillä on monipuoliset kioski- ja baaripalvelut. Tarjolla perinteisten makkaroiden, lihisten, hodarien ja nakkimukien lisäksi pizzaa ja burgereita. A1-kulmauksessa Veikkauspiste ja B1-kulmauksessa uudistunut Fanishop. Minihallissa palvelee Pub Karjala.

Ottelun jälkeen Ravintola Hurrikaani avoinna kaikille ja A-käytäväbaarissa 4.erä.

Sisäänkäynti A1-, A4-, B1- ja B4-kulmauksista. A1-kulmassa lipunmyynti joka avataan tuntia ennen ottelun alkua.

JYP hyökkää kaksi kertaa A4/B4 -päätyyn. Vierasfanit sijoitetaan A1-kulmauksen Fanikatsomoon.

Ovilla varauduttava turvatarkastuksiin.

Liigaotteluissa valokuvaaminen järjestelmäkameroilla on aina kiellettyä kaikilta sellaisilta henkilöiltä, joilla ei asianmukaisesta akkreditoinnista kertova liivi ole puettuna ylleen. Pelitapahtuman videokuvaaminen on katsojilta aina kiellettyä.

Osoite:
Rautpohjankatu 10
40700 Jyväskylä