Hurrikaanin Pyörteissä

JYP-aiheinen podcast!

HP-podcast tarjoaa mielenkiintoisimmat JYP-puheenaiheet joka toinen viikko. Onko mielessäsi vieras, haluatko antaa palautetta tai lähettää kuulijakysymyksiä? Ole yhteydessä hp@jypliiga.fi, Instagramissa @hurrikaaninpyorteissa tai Twitterissä @hppodi.

Extrajakso: Pöytä puhtaaksi – Vieraana Jukka Seppänen

Extrajaksossa vieraaksi saadaan Jukka Seppänen. Seppänen tarjoaa puheenvuorossaan kattavan läpileikkauksen moniin käänteisiin, joita JYPissä on viime vuosina riittänyt. Haastattelun aikana selviää taustoja Johan Pennerbonin ja Simo Mälkiän palkkauksista ja luodaan katsausta tulevaan, mutta käydään läpi myös esimerkiksi JYPin päävalmentajan paikan tuulisuutta. Jakson juontajana on tuttuun tapaan Jere Korkalainen.

Jakson suora striimaus tapahtui Youtubessa perjantaina 10.5. Striimi on jälkikäteen katsottavissa. Voit kuunnella jakson nyt myös Spotifyssa tai suoraan alta.

 

Jakso 15: Katseet kohti tulevaa – Vieraana Risto Korpela

Toinen tuotantokausi huipentuu, kun JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela saapuu kauden jälkilämpimissä kertomaan tunnelmistaan.

Korpela käy läpi seuran kulkua kohujen keskellä ja luo katsausta siihen, kuinka JYP nousee uuteen loistoon heti ensi kaudesta alkaen.

Ruthin Leipomo hiljenee tämän jakson myötä. Kiitos kaikille katsojille ja kuuntelijoille kuluneesta tuotantokaudesta!

Voit katsoa jakson Youtubesta tai kuunnella haastattelun Spotifysta.

Jakso 14: Pettymyksen karvas kalkki – Vieraana Teemu Eronen

Tämänkertaisessa jaksossa alkaa olla aika vetää kautta yhteen, kun pelejä on jäljellä kolme ja kauden päättyminen runkosarjaan on varmistunut. Syitä ja seurauksia perkaamaan saapuu kapteeni Teemu Eronen.

Kokemuksen karaistama Eronen kertaa, miten vaikeudet ovat joukkueeseen vaikuttaneet ja pohtii, miten murheen alhosta noustaan uuteen loistoon. Käsittelyyn nousevat myös kauden viimeiset pelit, joihin mahtuu mukaan vierailu viime kauden kotihallissa Lahdessa.

Podcastin tarjoaa Ruthin Leipomo. Jakson juontaa tuttuun tapaan Jere Korkalainen

Voit kuunnella jakson Spotifysta tai suoraan alta ja katsoa haastattelun videomuodossa Youtubesta.

Jakso 13: Duo joka kirjoitti historiaa – Vieraina Pekka Tuokkola sekä Sinuhe Wallinheimo

Kun on vauhtiin päästy, niin antaa mennä vaan! Viikon toisessa jaksossa hypätään aivan toisenlaisiin tunnelmiin, kun Pekka Tuokkola ja Sinuhe Wallinheimo tulevat ennakoimaan lauantaina pelattavaa legendapeliä.

Kaksikko pääsee totta kai muistelemaan myös ikimuistoista mestaruutta vuonna 2009, jolloin heidät kruunattiin ensimmäisiksi pudotuspelien arvokkaimman pelaajan palkinnon jakavaksi kaksikoksi. Millaista vastuunjakaminen oli, vaikka itse oli huippuiskussa? Miten Risto Dufva kasvatti itseluottamusta? Mikä oli mestaruusjuhlien suuri anti? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen tämänkertaisessa jaksossa.

Jakson tarjoaa jälleen Ruthin Leipomo. Juontajana on tuttuun tapaan Jere Korkalainen.

Voit katsoa haastattelun Youtubesta, tai kuunnella sen Spotifysta ja suoraan alta.

 Jakso 12: Juniorivalmennuksen suuntaviivoja – Vieraina Jyri Marttinen sekä Antti Turunen
Tällä kertaa Hurrikaanin Pyörteissä hypätään tutkimaan, mitä JYPin junioripuolelle kuuluu. U15-ikäluokan vastuuvalmentaja Jyri Marttinen sekä U20-päävalmentaja Antti Turunen luovat katsauksen junioripuolen toimintatapoihin ja kertovat omien seurojensa toiminnasta.
Mistä miehet valmentajina haaveilevat? Mitkä ovat toiminnan vahvuuksia ja kehityskohteita? Muun muassa näihin kysymyksiin saa vastaukset tässä jaksossa.
Tämänkin jakson tarjoaa Ruthin Leipomo. Juontajana on tuttuun tapaan Jere Korkalainen. Voit katsoa jakson videon kera Youtubesta tai kuunnella keskustelun Spotifysta ja suoraan alta.
https://podcasters.spotify.com/pod/show/jere-korkalainen/episodes/Jakso-12–Juniorivalmennuksen-suuntaviivoja-Vieraina-Jyri-Marttinen-sek-Antti-Turunen-e2g1hd0

Jakso 11. Sammumaton palo kiekkoa kohtaan (Vieraana Juha-Pekka Haataja)

Toisen kauden 11:s jakso tarjoaa kattavan tarinoinnin Juha-Pekka Haatajan kanssa. Kuukausi sitten JYPin valmennusryhmään liittynyt Liiga-konkari kertoo tuntojaan valmennusuran alkutaipaleesta sekä muistelee oman uransa lukuisia käänteitä. 

Kuka valmentaja saa ison kiitoksen tiellä ammattilaiskiekon armoitetuksi maalintekijäksi? Entä mitä hän on pannut merkille Liigan yhdestä kuumimmasta maalintekijästä, Reid Gardinerista?

Jakson tarjoaa Ruthin Leipomo. Juontajana on tuttuun tapaan Jere Korkalainen.

Voit katsoa jakson videolla Youtubesta, tai kuunnella sen Spotifysta ja suoraan alta.

Jakso 10. Veken vuoro (vieraana Mikko Viitanen)

Hurrikaanin Pyörteissä-podcastin kymmenes jakso on vihdoin täällä! Kauan odotetussa jaksossa vieraana urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.

Viitanen analysoi mennyttä ja luo katsausta myös tulevaan. Minkälaisia virheitä on tehty, entä mitä Viitanen ajattelee pelipaikattomuudesta? Muun muassa näihin kysymyksiin hän vastaa yli tunnin mittaisessa jaksossa.

Jakson tarjoaa tuttuun tapaan Ruthin Leipomo. Jakson juontaa Jere Korkalainen.

Voit katsoa jakson Youtubesta ja kuunnella sen Spotifysta tai suoraan alta.

Jakso 9. Joulupöytä (Vieraina Jerry Turkulainen, Heikki Kekäläinen sekä Turo Teittinen)

Tämän vuoden viimeisessä jaksossa istutaan joulupöytään, johon mennyttä ja tulevaa kertaamaan saapuvat tähtipelaaja Jerry Turkulaisen lisäksi sormi pulssilla JYPin otteita seuraavat Heikki Kekäläinen ja Turo Teittinen.

Käsittelyyn otetaan tietysti tämän viikon suurin puheenaihe, päävalmentajavaihdos. Tämän lisäksi puhutaan muun muassa kasvusta Liiga-pelaajaksi, puretaan Suomen paras ylivoima atomeiksi sekä jaetaan joululahjoja.

Jakson tarjoaa jälleen Ruthin Leipomo. Juontajana on tuttuun tapaan Jere Korkalainen.

Ota jakso haltuun Spotifyssa, Youtubessa tai suoraan alta.

Jakso 8. Poika palasi miehenä (Vieraana Anttoni Honka)

Tämän tuotantokauden kahdeksannessa jaksossa vieraaksi saadaan Jyväskylään palannut Anttoni Honka. Neljän kiekkoilevan veljeksen katraan nuorimmainen muistelee kasvuaan jääkiekkoilijaksi sekä käy läpi viime kauden antia Pohjois-Amerikassa. Jaksossa perataan myös kattavasti syitä JYP-paluun taustalla sekä pohditaan loppukauden kehityskohteita.

Hurrikaanin Pyörteissä-podcastin tarjoaa Ruthin leipomo. Podcastin juontaa tuttuun tapaan Jere Korkalainen.

Ota uusi jakso haltuun SpotifyssaYoutubessa tai suoraan alta.

Jakso 7. Kymmenvuotinen try-out ja uusi vahvistus (Vieraina Kalle Koskinen ja C.J. Smith)
Uusimmassa Hurrikaanin Pyörteissä-podcastin jaksossa ei nautita vain yhdestä, vaan kahdesta haastattelusta!
100-vuotisjuhlaviikonlopun kunniaksi Kalle Koskinen tulee kertomaan juhlapelin valmisteluista sekä muistelemaan omaa komeaa pelaajauraansa. Hänen haastattelussaan käydään läpi useat uran käänteet, joista suurimpina oli kaksi Suomen mestaruutta JYPin paidassa.

Haastateltavaksi istahti myös hurrikaaniryhmän tuorein vahvistus, yhdysvaltainen C.J. Smith, joka liittyi joukkueen harjoitusvahvuuteen maanantaina. Hyökkääjä pääsee kertomaan odotuksistaan, mutta myös käymään läpi uraa tähän mennessä. Smith paljastaa muun muassa tilastokummajaisen, joka on hänen halussaan, sekä kertoo hauskan tarinan ensimmäisestä NHL-maalistaan.

Uuden jakson tarjoaa Ruthin Leipomo ja jakson juontajana on Jere Korkalainen. Jakso on tehty poikkeuksellisesti ilman videota. Voit kuunnella jakson myös Spotifysta tai Youtubesta.

Jakso 6. Syksyn yhteenveto (Vieraana Heikki Kekäläinen)
Tämän kauden kuudennessa jaksossa ollaan taukotunnelmissa, joten on hyvä hetki summata kautta tähän mennessä. Yhteenvetoa nähdystä tulee tekemään pitkän linjan jääkiekkokuluttaja, myös Hurrikaani Cornerista tuttu Heikki Kekäläinen.

Kekäläisen kanssa pureskellaan syitä JYPin positiiviselle syksylle. Hehkutusta keräävät niin uudet hankinnat kuin omat juniorit, joiden kehitys on ollut silmiinpistävää. Keskustelun tiimellyksessä nostetaan tietty esiin myös hurrikaanimuistoja ja luodaan pientä katsausta tulevaan, hersyvää huumoria unohtamatta.

Hurrikaanin Pyörteissä-podcastin tarjoaa Ruthin leipomo. Podcastin juontaa tuttuun tapaan Jere Korkalainen.

Tsekkaa uusin jakso myös Spotifyssa tai Youtubessa.

Jakso 5. One more comeback (Vieraana Jarkko Malinen)
Toiveisiinne on vastattu! Hurrikaanin Pyörteissä on saatavilla nyt myös videomuodossa.

Kauden viidenteen jaksoon saadaan vieraaksi Jarkko Malinen. Malinen ehti päättää uransa jo kertaalleen, mutta palasi tositoimiin tällä kaudella. Mikä ajoi miehen tauolle, mikä on mahdollistanut paluun? Entä mistä mies unelmoi? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saadaan vastaus tässä jaksossa.

Hurrikaanin Pyörteissä-podcastin tarjoaa Ruthin leipomo. Podcastin juontaa tuttuun tapaan Jere Korkalainen.

Jakso on saatavilla Spotifyssa tai Youtubessa.

Jakso 4. Erikoistilanteita ja kunnia-asia nimeltä Leijonat (Vieraina Jere Lassila ja Juuso Vainio)
Neljännessä Hurrikaanin Pyörteissä-jaksossa vieraiksi saapuvat Jere Lassila ja Juuso Vainio. Kaksikko pääsee vastaamaan kiperiin kuulijakysymyksiin ja puhuu kattavasti myös leijonapaidan kantamisesta. JYPin kuulumisissa keskitytään erityisesti erikoistilannepelaamiseen ja sen lainalaisuuksiin.

Mitä Jere ajattelee vertauksista J-P Hytöseen, entä kenen kanssa kilpaileminen on äitynyt niin kovaksi, että takavuosina myös harjoituksista poisheittäminen on tullut tutuksi? Entä millainen fanitarina on jäänyt Juuson mieleen? Näihin ja moneen muuhun asiaan saat vastauksen kuuntelemalla tämän jakson Spotifysta, Youtubesta tai suoraan alta.

Hurrikaanin Pyörteissä-podcastin tarjoaa Ruthin leipomo. Podcastit juontaa tuttuun tapaan Jere Korkalainen.

Jakso 3. Taiteilijaelämää (Vieraina Severi Lahtinen ja Eetu Laurikainen)
Kauden ensimmäinen ”normaali” Hurrikaanin Pyörteissä-jakso saa vieraaksi kaksi mielenkiintoista peluria, kun Eetu Laurikainen ja Severi Lahtinen istahtavat lämpöiseen studioon. Jaksossa pureudutaan niin taiteilijahyökkääjän kuin sellaisia nollaavan maalivahdin mielenmaisemaan, muistellaan Edin Sveitsin-reissua ja kuullaan tietty joukkueen tuoreet kuulumiset. Yleisökysymyksissä kuullaan mielenkiintoisia paljastuksia pelureiden harrastuksista ja elintavoista ja vastataan tietty myös tämän hetken viraaleimpaan kysymykseen.

Hurrikaanin Pyörteissä-podcastin tarjoaa Ruthin leipomo. Podcastit juontaa tuttuun tapaan Jere Korkalainen.

Voit kuunnella podcastin Youtubesta, Spotifysta tai suoraan alta.

Kausiennakko osa 2, valmentajat: Kohti pudotuspelejä
Hurrikaanin Pyörteissä jatketaan kauden ennakoinnin kärjellä. Ensimmäisen osan kapteenien näkemyksille saadaan nyt jatkoa valmentajien suulla, kun vieraaksi saapuvat Jukka Rautakorpi ja Ville Nieminen.

Rautakorpi ja Nieminen puhuvat runsaasti muutoksista, joita valmentamiseen on tullut niin pidemmällä aikajänteellä kuin viime kauden JYPiin verrattuna. Suureksi puheenaikeeksi nouseekin se, kuinka valmennettavana on paljon muutakin kuin pelkkä pelaaminen.

Hurrikaanin Pyörteissä-podcastin tarjoaa Ruthin leipomo. Podcastit juontaa tuttuun tapaan Jere Korkalainen.

Voit kuunnella podcastin Youtubesta, Spotifysta tai suoraan alta.

Kausiennakko osa 1, kapteenit: ”Me tullaan voittamaan pelejä”
Lähestyvä Liiga-kausi tarkoittaa myös Hurrikaanin Pyörteissä-podcastin uutta tuotantokautta. Uudet jaksot alkavat JYPin kapteeniston vierailulla, kun Robert Rooba, Juuso Puustinen ja Teemu Eronen pohjustavat seuran 100-vuotisjuhlakauden lähtökohtia.

Haastattelun aikana tehdään syvä sukellus kapteeniuteen sekä siihen, mitä JYPissä on tällä kaudella haluttu uudistaa. Vastauksia tarjoillaan myös kuulijoiden kysymyksiin, jotka pistävät kapteeniston kiperien pohdintojen ja hauskojen muisteloiden äärelle.

Hurrikaanin Pyörteissä-podcastin tarjoaa Ruthin leipomo. Podcastit juontaa tuttuun tapaan Jere Korkalainen.

Voit kuunella jakson Spotifyssa, Youtubessa tai suoraan alta.

KAUSI 1

Hurrikaanin Pyörteissä Jakso 12 – Jälkipyykki, vieraana urheilujohtaja Mikko Viitanen
Hurrikaanin Pyörteissä hypätään vielä kerran kauden 2022-23 tunnelmiin. Jakson 12 vieraaksi JYPin kauden jälkipyykkiä saapuu pesemään urheilujohtaja Mikko Viitanen.

Viitanen pohtii jaksossa JYPin kehityskohteita ja luo askelmerkkejä tulevaan, mutta jaksossa puhutaan myös yleisemmin urheilujohtamisesta sekä Liigan suunnasta.

Juontajana on tuttuun tapaan Jere Korkalainen. Jakso päättää samalla tämän tuotantokauden. JYP kiittää kaikkia podcastia kuunnelleita!

Voit kuunnella jakson Spotifyssa, Youtubessa tai suoraan alta.

 

Hurrikaanin Pyörteissä Jakso 11: Juuri oikeenlaista kemiaa – vieraina Jerry Turkulainen ja Juuso Puustinen
Yhdestoista jakso Hurrikaanin Pyörteissä-podcastia tarjoaa jälleen uusia ja mielenkiintoisia puheenaiheita, kun vieraaksi saapuvat kovasti toivotut Juuso Puustinen ja Jerry Turkulainen.

Miehet puivat tietysti JYPin jännittävää sarjatilannetta, mutta harkittua puhettua kuullaan myös monesta muusta asiasta. Jakson aikana kiitosta jaetaan JYPin kannattajille ja otetaan kantaa Liigan laadukkuuteen, mutta kuullaan myös mielenkiintoisia paljastuksia. Mihin lajiin Puustinen oli nuorena kiekon vaihtamassa, se selviää kuuntelemalla tämä jakso.

Podcast on nauhoitettu Micael-studiolla Jyväskylän keskustassa. Jakson juontaa tuttuun tapaan Jere Korkalainen.

Voit kuunnella jakson Spotifyssa, Youtubessa tai suoraan alta.

 

Hurrikaanin Pyörteissä Jakso 10: Robert Rooba on kulkenut kivisen tien mestariksi ja kapteeniksi – ”Haaveena oli yksi peli ammattilaisena”

Hurrikaanin Pyörteissä ollaan kymmenennen kerran. Tällä kertaa vieraaksi saapuu JYP-kapteeni Robert Rooba.

“Robin” kanssa läpi käydään tietty JYPin vaikeaa kautta, mutta podcastissa käsitellään myös monia muita vaiheita uran varrelta. Nuorena jääkiekkoilijan alkuna Rooba haaveili yhdestä jääkiekko-ottelusta ammattilaisena, minkä jälkeen polku on vienyt Pohjois-Amerikkaan, CHL-mestariksi sekä JYPin seurahistorian kolmanneksi ulkomaalaiskapteeniksi.

Podcast on nauhoitettu Micael-studiolla Jyväskylän keskustassa. Jakson juontaa tuttuun tapaan Jere Korkalainen.

Voit kuunnella jakson Spotifyssa, Youtubessa tai suoraan alta.

 

Hurrikaanin Pyörteissä Jakso 9: ”Olin valmiimpi kuin koskaan ja sitten tuli pikkukiva” – Vieraana Patrik Siikanen

Hurrikaanin Pyörteissä-podcast palaa pieneltä tauolta yhdeksännen jakson muodossa. Sana “paluu” on muutenkin ajankohtainen, sillä tämän jakson vieraana on viikonloppuna kauden ensimmäisen Liiga-ottelunsa pelannut Patrik Siikanen. Hyökkääjä kärsi harjoituspeleissä ikävän loukkaantumisen, joka piti miehen sivussa tositoimista yli puolen kauden ajan. Tämän aiheen ympärillä pyöritäänkin paljon tämänkertaisessa jaksossa.

Jaksossa keskustellaan myös paljon puhutuista muutoksista JYPissä, joihin Siikasella on vahva katsantokanta neljän Jyväskylässä vietetyn kauden myötä. Kuullaanpa jaksossa myös yllättävä fanitustausta “Patun” lapsuudesta, jonka takia myös kaveripiirissä tuli sanomista. Jakson juontaa tuttuun tapaan Jere Korkalainen.

Voit kuunnella podcastin Spotifysta, Youtubesta tai suoraan alta.

 

Hurrikaanin Pyörteissä Jakso 8 – Sami Nikun mielessä häämöttää maajoukkuedebyytti ja JYPin pudotuspelikevät

Hurrikaanin Pyörteissä ollaan kahdeksannen kerran ja tällä kertaa vieraaksi tulee A-maajoukkueessa debyyttinsä tekevä Sami Niku. Asiasta kuullaan puolustajan tuoreet mietteet ja odotukset, kuten myös ajatuksia paluukaudesta JYPiin.

26-vuotias peluri tunnetaan myös innokkaana jalkapallofanina, joten totta kai vitsi jos toinenkin kuullaan myös tämän aiheen ympärillä.

Podcastin juontaa tuttuun tapaan Jere Korkalainen. Voit kuunnella podcastin Spotifysta, Youtubesta tai suoraan alta.

 

Jakso 7: Sauna, kiekko ja JYP – Vieraina Braden Christoffer sekä Reid Gardiner

Hurrikaanin Pyörteisiin hypätään seitsemännen kerran. Tällä kertaa ohjelmassa on kansainvälisiä tuulahduksia, kun vieraaksi saapuvat vasta jatkosopimukset tehneet Braden Christoffer ja Reid Gardiner.

Miesten kanssa käydään toki läpi mietteet jatkosopimuksesta ja Jyväskylästä asemapaikkana, mutta myös monesta muusta asiasta. Sekä Gardiner että Christoffer ovat päässeet kiekkoilemaan useissa eri maissa ja kulttuureissa, joten eroista ja yhtäläisyyksistä kuullaan mielenkiintoisia vertailuja. Kuulemme myös, kuinka jalkapallon MM-kisat on hiipinyt myös JYPin pukukoppiin ja minkä takia Christoffer puhuu aiheesta mielellään.

Jakson juontajana toimii Jere Korkalainen ja mukana on jälleen tukku kuuntelijoiden esittämiä kysymyksiä, joten otahan podcast kuunteluun Spotifysta, Youtubesta tai suoraan alta.

 

Jakso 6 Kokemuspankin täytettä ja pilttipurkkeja, vieraana Veini Vehviläinen

Maajoukkuetaukokaan ei estä meitä heittäytymästä Hurrikaanin Pyörteisiin. Tässä tapauksessa sille on vielä erinomainen syy, kun vieraaksi saapuu kotiin palannut Veini Vehviläinen. Vehviläisen kanssa käydään läpi uran ylä- ja alamäkiä, kuullaan toiveet jatkoon sekä paljastetaan erityisluonteinen suhde pilttipurkkeihin.

Kuudennen jakson juontajana kuullaan tuttuun tapaan Jere Korkalaista. Voit kuunnella jakson Youtubesta, Spotifysta tai suoraan alta.

 

Jakso 5 Meriittejä ja painetta, vieraana Jukka Rautakorpi

On aika hypätä viidennen kerran Hurrikaanin Pyörteisiin. Tällä kertaa jakson keskiössä on JYPin päävalmentaja Jukka Rautakorpi, joka puhuu jääkiekosta lähes 30 vuoden valmennuskokemuksen tuomalla syvällä rintaäänellä.

Osoituksena tuosta kokemuksesta Rautakorvesta tulee tiistaina eniten otteluita Liigassa valmentanut valmentaja, kun HIFK-pelin jälkeen otteluita on kasassa 905. Mitä ajatuksia rajapyykki herättää, millaiset ovat tuntemukset puolen vuoden matkasta JYPin kanssa ja mikä mailapeli on jääkiekon ohella kovassa suosiossa? Näihin asioihin omaan rehelliseen tyylinsä mies vastaa jakson tuoksinassa.

Ota jakso kuunteluun ja tiedät, mikä hurrikaanileirissä puhuttaa! Podcastin juontaa Jere Korkalainen.

Jaksoa pääset kuuntelemaan Youtubesta, Spotifysta tai suoraan alta.

 

Jakso 4 Ekin elämäkerta ja Kakkosen kuulumiset

Hurrikaanin Pyörteissä-podcastin neljännessä jaksossa vieraina ovat Eric Perrinin elämäkerran kirjoittanut jyväskyläläiskirjailija Lasse Lindqvist sekä JYP-puolustaja Valtteri Kakkonen. Heti viikon alkuun tulee siis tuhti paketti puhetta.

Keskiviikkona julkaistavassa “Ekin” elämäkerrassa riittää käänteitä niin hyvässä kuin pahassa ja näistä Lindqvist kertoo lukuisia herkullisia esimerkkejä. Kirja on tarina periksiantamattomuudesta ja vastoinkäymisten selättämisestä, mutta mukaan mahtuu hulvattomia tarinoita, joissa JYP-vuodet eivät ole pienimmässä roolissa.

Kakkosen kanssa puintiin otetaan päättynyt lainapätkä Mestiksen puolella ja moni moni muu asia. Muistellaan myös hänen vuottaan Kanadassa sekä otetaan vastauksia kuulijoiden kysymyksiin.

Ota siis jakso kuunteluun niin tiedät, mikä hurrikaanileirissä juuri nyt puhuttaa! Juontajana jaksossa on Jere Korkalainen.

Jaksoa pääset kuuntelemaan Spotifyssa, Youtubessa tai suoraan alta.

 

Jakso 3 Jääkiekko ja musiikki, vieraana Lauri Pihlman sekä Aaro Vidgren

Hurrikaanin Pyörteissä-podcastin kolmannessa jaksossa on vahvaa musiikkiteemaa. Keskustelemassa ovat jyväskyläläinen artistinimellä ”Rekami” tunnettu Lauri Pihlman sekä JYPin pukukopissa DJ:n virkaa pelipäivinä hoitava Aaro Vidgren.

Keskustelua herää laajalti niin jääkiekon kuin musiikin ympäriltä, mutta toki puhetta riittää myös muista asioista. Keskustelu vie jääkiekkoon ihastumisesta aina mestaruusjuhliin saakka, ja välipysäkkeinä ovat muun muassa viimeisimmät kuulumiset, miesten idolit sekä tuleva KPC Tour, jonka ansiosta pöydät kääntyvät ympäri Pihlmanin perheessä.

Juontajana jaksossa on Jere Korkalainen.

Ota jakso haltuun Spotifyssa, Youtubessa tai kuuntele se suoraan alta.

 

Jakso 2 Liigan alku, vieraana Teemu Suhonen

Kausi on pyörähtänyt käyntiin ja samalla palataan Hurrikaanin Pyörteisiin. Vieraana jaksossa on tuorein JYP-kasvo, kaudenavauksen alla puolustusta vahvistamaan saapunut Teemu Suhonen. Suhosen kanssa lautasella ovat muun muassa pelipaikan vaihtuminen hyökkääjästä puolustajaksi, nousu Liiga-puolustajien eliittiin sekä toiveet uudelle kotikaupungille. Kakkosjaksossa Jere Korkalainen sekä Tero Lindeman käsittelevät myös JYPin avausviikon tapahtumia ja katsastavat tulevaan. Mikä ketju saa posketonta hehkutusta, tähän muun muassa saat jaksosta vastauksen.

Ota jakso haltuun alta tai suoraan Spotifyssa tai Youtubessa.

 

Jakso 1 Pilotti

Viime kauden päättymisen jälkeen on hurrikaanileirissä tapahtunut paljon, ja niitä tapahtumia Hurrikaanin pyörteissä-podcastin avausjaksossa käydään urakalla läpi. Ensimmäisessä jaksossa ääneen pääsee myös sensaatiomaisen tulokaskauden pelannut Joakim Kemell. Kemellin kanssa käydään läpi erityisesti päättynyttä kesää, jonka aikana hän sai NHL-varauksen ja oli voittamassa MM-hopeaa Nuorten MM-kisoissa. Ensimmäinen jakso nauhoitettiin 31.8. Kuuntele alta, tai suoraan Spotifyssä.