Pääyhteistyökumppanit

Valtra-traktorit tunnetaan luotettavuudesta, monipuolisuudesta, kestävyydestä ja Pohjoismaisista juuristaan. Jokainen traktori suunnitellaan erityisesti yksittäisen asiakkaan tarpeisiin ja valmistetaan kestämään vaativimmat ilmastot ja takaamaan suurimman suorituskykytason rankimmissa työolosuhteissa.

www.valtra.fi

 

Harvia on johtava kansainvälinen sauna- ja spa-yhtiö, joka tarjoaa ihmisille rentouttavia hetkiä ja luontaista hyvinvointia. Harvialla on kattava tarjooma kiukaista ja kiuaskomponenteista aina kokonaisiin sauna- ja spa-ratkaisuihin. Harvian asiakkaita ovat niin kuluttaja-asiakkaat kuin sauna- ja spa-alan ammattilaiset.

www.harvia.fi

Olemme naapurisi, ystäväsi ja hyvän arjen apurisi! Osuustoiminnallisena yrityksenä tuloksemme käytetään suoraan keskisuomalaisten asiakasomistajiemme etuihin, palveluihin ja niiden kehittämiseen. Lisäksi tuemme maakunnan eri yhdistysten, kulttuurijärjestöjen ja urheiluseurojen toimintaa, ja omalta osaltamme autamme rakentamaan Keski-Suomesta parasta paikkaa elää. Olemme asiakkaidemme omistama osuuskauppa ja asiakasomistajia meillä on yli 135 000. Keski-Suomen suurimpana yksityisenä työnantajana tarjoamme lähes 1900 keskimaalaisen kanssa palveluita yli 100 toimipaikassamme. Meillä eletään ihmisen kokoista työelämää yhdessä työskennellen. Meillä ihminen kohdataan aina ihmisenä, omana itsenään. Työkaverina.

www.keskimaa.fi

Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin yksityinen terveyspalveluyritys ja Pohjoismaiden johtava työterveydentoimija. Visiomme on luoda datan ja pohjoismaisen osaamisen avulla maailma, jossa on vähemmän sairauspäiviä ja enemmän terveitä, onnellisia vuosia.

www.terveystalo.com

Elonen on 100% kotimainen valtakunnallinen konditoriavalmistaja, jonka kattavasta valikoimasta löytyvät kondiittorimestarin kakut, herkulliset pikkuleivät, pullat ja muut herkkuleivonnaiset. Kaikkien brändiemme (Elonen, Tasangon, Töysäläinen ja Malviala) tuotteet valmistetaan Suomessa, suomalaisia pääraaka-aineita käyttäen. Elonen haluaa, nyt ja tulevaisuudessa, olla osa vastuullisen valmistuksen ketjua; pellolta pöytään, leipurilta koteihin.

www.elonen.fi

Eezy toimii kumppaninasi, kun etsit töitä, työntekijöitä tai asiantuntija-apua henkilöstöön liittyvissä kysymyksissä. Meiltä löydät myös kevytyrittäjäpalvelut sekä valmennuskurssit jatko-opintoihin tähtääville. Eezy-konserni muodostuu emoyhtiöstä, Eezy Oyj:stä, ja sen tytäryhtiöistä. Monipuolinen tarjoomamme mahdollistaa toimimisen kokonaisvaltaisena HR-kumppanina asiakkaille ja yksilöille.

www.eezy.fi

Alva huolehtii elämisen tärkeistä peruspilareista: vesi, lämpö ja sähkö. Alvalaiset työskentelevät energiatehokkaiden ja vihreiden valintojen sekä vastuullisen omaisuudenhallinnan puolesta. Tavoitteena siintää hiilineutraali toiminta vuoteen 2030 mennessä.

www.alva.fi

Marine on pitkäaikainen alan konkari ja Suomen monipuolisin kone- ja veneliike. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi saman katon alta. Marine tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kesään ja talveen, säilytys- ja huoltopalvelut sekä varusteet vapaa-ajanharrastuksiin ja kovan luokan ammattilaisille.

www.marine.fi

LähiTapiola Keski-Suomi on paikallinen ja asiakkaidensa omistama elämänturvayhtiö sekä yksi LähiTapiola-ryhmän 19 itsenäisestä alueyhtiöstä. Meillä on yli 80 000 asiakasta, joille alan parasta palvelua tarjoaa noin 130 paikallista elämänturvaajaamme. LähiTapiola Keski-Suomesta saat kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Teemme paikallista työtämme innolla. Tavoitteemme on, että sinä ja läheisesi voitte nauttia elämästä entistäkin enemmän.

www.lahitapiola.fi

Grano on suomalainen monitoimialayhtiö. Toteutamme asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtiin. Ainutlaatuinen osaajayhteisömme hallitsee huipputeknologian ja taitaa käsityötaidon. Koko tuotantomme on Suomessa ja työllistämme noin 900 ammattilaista pääkaupunkiseudulta Lappiin.

www.grano.fi

Vuonna 1927 Ontariossa, Kanadassa, perustettu Bauer Hockey on maailman johtava jääkiekkovarusteiden suunnittelija ja valmistaja. Bauer Hockey kehitti ensimmäisen nykyaikaisen luistimen, jossa terä on liitetty kenkäosaan ja on siitä lähtien suunnitellut ja kehittänyt jääkiekkoalan innovatiivisimmat tuotteet.

www.bauer.com

Victor Hartwall toi markkinoille kuplivat vedet vuonna 1836, ja silloin syntyi alku suurelle tarinalle. Siitä lähtien hartwallilaisten tehtävä on ollut virkistää Suomea. Hartwallin laaja tuotevalikoima ulottuu vesistä viineihin. Hartwallilla valmistuu esimerkiksi Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle ja Lahden Erikois. www.hartwall.fi

 

Vuodesta 1871 ilmestynyt Keskisuomalainen on vanhin suomenkielinen sanomalehti. Lehden ydin on Keski-Suomessa ja sen ihmisissä, lehti tuo esille ison maailman juttuja keskisuomalaisin silmin – uutisia keskisuomeksi. Keskisuomalainen tarjoaa parhaan uutispalvelun Keski-Suomessa niin diginä kuin paperilla. Keskisuomalainen tavoittaa 382 000 lukijaa printissä ja verkossa joka viikko.

www.ksml.fi

Konnekuljetus Oy tarjoaa kaikki metsäteollisuuden sekä puu- ja biotuoteteollisuuden logistiikkapalvelut yhdeltä luukulta. Konnekuljetus Oy -konserniin kuuluvat myös kiertotalouden & metsäenergian ammattilainen Kosken Megawatti Oy, raskaan kaluston huoltoon keskittynyt KonneService Oy sekä raskaan kaluston perävaunuja ja päällirakenteita valmistava Matec-Trailer Oy. Toimintamme korkea laatu perustuu joustavaan ja kattavaan palveluun, työntekijöiden arvostukseen, läpinäkyvyyteen ja mitattavuuteen sekä ympäristöarvojen kunnioittamiseen.

www.konnekuljetus.fi, www.konneservice.fiwww.koskenmegawatti.fiwww.matec-trailer.fi

 

MPS Motors Oy on Jyväskyläläinen 2011 vuodesta toiminut autoliike mistä löydät laajan valikoiman autoja moneen eri tarpeeseen. Meiltä löydät laadukkaat autot palvelusta tinkimättä. www.mpsmotors.fi