Viihtyisä kokous- ja saunatila Hurrikaani Sauna

 

Viveca-rakennuksen ylimmässä viidennessä kerroksessa Hippoksella sijaitseva tilaussauna tarjoaa täydelliset puitteet sekä ilta- että päivätilaisuuksille – olipa kyseessä sitten ystävien illanvietto, polttarit, päiväkokous tai yrityksesi saunailta. LähiTapiola Areenan vieressä sijaitseva tyylikäs ja tunnelmallinen Hurrikaanisauna sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

 

 

 

Viihtyisän saunatilan kruunaa kattoterassi

 

Tilaussaunan yhteydessä on viihtyisä kokous- ja oleskelutila 20 hengelle sekä kattoterassi, jossa voi vilvoitella ympäri vuoden löylyjen välissä ja nauttia virvokkeita. Saunan löylyhuoneeseen mahtuu samanaikaisesti 12 henkilöä saunomaan kunnon löylyissä. Saunomis aika on 4 tuntia varausta kohden. Saunan tilavuokra sisältää myös pyyhkeet ja loppusiivouksen.

 

Kokoustilan av-laitteet ovat vapaasti käytettävissä. Kokoutilasta löytyy myös pieni keittiö, jossa varusteluna jääkaappi, mikro, liesiuuni, kahvinkeitin sekä astiasto.

 

 

 

 

 

 

 

Ruoat ja juomat saunavuokrauksen yhteydessä

Nälkäisenä ja janoisena meillä ei tarvitse saunoa. Hurrikaani Saunaan onnistuvat myös ruokailu- ja kokoustarjoilut Ravintola Hurrikaanista. Tarjoilut toimitetaan suoraan saunalle toivottuna ajankohtana. Ota yhteyttä JYP myyntiin jypliiga@jypliiga.fi tai suoraan ravintolaan joni.karppanen@jypliiga.fi.

 

Saunatilat eivät ole anniskelualuetta, joten omien juomien nauttiminen on sallittua näissä tiloissa.

JYPin kotipeli- ja saunapaketti

Ennakko- tai jälkipelit saunan lauteilla ja illan JYPin peli Hurrikaaniklubilla alkaen 90 €/ henkilö. (minimilaskutus 990€)

 

Saunatilan ja kokoustilan varaaminen

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hinnasto

  • Päiväkokoukset (8-16) 40 €/h (saunan kanssa 70 €/h). Tiedustele kokoustarjoilut JYPin myyntipalvelusta.
  • Saunatila ei-pelipäivä (16-00) 350 €
  • Sauna pelipäivänä ilman tarjoilua ja lippuja (16-00) 450 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Kysy lisää palveluistamme ja varaustilanteesta

JYPin myyntipalvelusta 0207 931 000

Kokous- ja cateringpalvelut 040 7481359 Joni Karppanen