Hienoja piirustuksia perhepelissä

Kuvia suurella JYP-sydämellä!

Minihurrikaaniperhepelissä JYP-Ässät oli lapsilla mahdollisuus piirtää JYP-aiheinen piirustus. Piirustuksia palautettiin valtava määrä. Yleisöllä oli mahdollisuus ihailla lasten kätten jälkiä minihallin pop up-taidenäyttelyssä.

Piirustusten taso oli valtavan korkea ja parhaiden valitseminen oli hyvin vaikeaa. Piirtäjät olivat laittaneet kaiken osaamisensa peliin ja jokainen oli selkeästi piirtänyt omilla vahvuuksillaan ja taitojensa äärirajoilla antaen kaikkensa. JYP kiittää omistautumisesta ja sitoutumisesta tehtävään!

Vaajakoskelaisen Josefiinan muotokuva Sami Nikusta ansaitsee erityismaininnan.

Lisäksi palkitsemme Lukan, Saran ja Iiriksen JYP-fanituotepalkinnolla.

Kiitämme kaikkia piirustuskilpailuun osallistuneita! Kuvat toimitetaan joukkueelle tuottamaan hyvää mieltä ja kertomaan omia tarinoitaan JYPin tärkeydestä nuorille kannattajillemme.