JYP matkaa kovavireisen KalPan vieraaksi

JYP matkustaa lauantaina Kuopioon, jossa vastaan asettuu sarjakakkonen Kuopion KalPa. Ossi Louhivaara on palannut kokoonpanoon!

JYP lähtee otteluun herkullisesta asemasta, sillä takataskussa on kolme peräkkäistä voittoa. Tämä on nostanut Hurrikaanin osakkeita kivasti myös sarjataulukossa. Kovassa liidossa on myös vastustaja KalPa, joka porskuttaa Liigan toisella sijalla.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella runkosarjassa jo kahdesti. KalPa on vienyt molemmat taistot nimiinsä, joten revanssihenkeä on ilmassa.

– Varmasti tulee taas vaihdikas peli niin kuin Jyväskylässä oli viime viikolla. Laitetaan jalkaa liikkeelle ja otetaan kolme pistettä, Antti Suomela ennakoi.

– Hieno ilta tulee ihan varmasti. Nautittava viikon kruunu luvassa. Varmasti on koko Kuopio herännyt KalPan menestykseen mukaan, veräjänvartija Pekka Tuokkola säestää.

JYPin kokoonpanoon on saatu tärkeä palanen lisää, kun Ossi Louhivaara on selättänyt loukkaantumisensa. Louhivaara on nostettu suoraan ykkösvitjaan vanhan tutkaparinsa Juha-Pekka Hytösen rinnalle. Ketjua täydentää Mikko Salmio.

Kakkoskenttä on ennallaan. Orkesteria johtaa kultakypärä Antti Suomela rinnallaan Jani Tuppurainen sekä Joonas Nättinen. Myös kolmosketju Jerry Turkulainen – Henri Kanninen – Janne Tavi on tuttu edellisistä otteluista. Nelosessa rymistelevät Janne Kolehmainen sekä Tuomas Pihlman. Ketjua täydentää Valtteri Hotakainen.

Puolustajaparit ovat JYPillä ennallaan. Maalia vartioi tuttuun tapaan Pekka Tuokkola. Luukkuvahtina toimii Veini Vehviläinen.


JYP kohtaa KalPan seuraavalla kokoonpanolla:

1: Mikko Salmio – Juha-Pekka Hytönen – Ossi Louhivaara

Sami Niku – Nolan Yonkman

2: Jani Tuppurainen– Antti Suomela – Joonas Nättinen

Mikko Kalteva – Urho Vaakanainen

3: Jerry Turkulainen – Henri Kanninen – Janne Tavi

Mikko Kuukka- Juuso Vainio

4: Janne Kolehmainen– Valtteri Hotakainen– Tuomas Pihlman

Niklas Friman

Maalissa: Pekka Tuokkola (Veini Vehviläinen)