JYPille niukka tappio Sveitsissä

JYP taipui niukasti CHL-liigan neljännesvälierien avauskamppailussa SC Berniä vastaan. Loppulukemat kirjattiin sveitsiläisten eduksi niukasti osumin 3-2 (0-2, 3-0, 0-0).

JYP oli ottelun alussa enemmän kuin valmis taistelemaan ja se palkittiin. Hurrikaani onnistui kahdesti ylivoimalla, kun ensin maaliverkkoa heilutti Antti Suomela ja hetkeä myöhemmin Sami Niku. JYPillä oli tilaisuus myös lisämaaleihin, mutta Leonardo Genoni oli oivassa vireessä sveitsiläisseuran maalilla.

Toisessa erässä JYP koki mustan hetken, kun Bern pääsi iskemään kolme maalia reiluun kolmeen minuuttiin. Kotimaisesta Liigastakin tuttu Ryan Lasch aloitti ja sen jälkeen Bernille onnistuivat myös Simon Moser sekä Mark Arcobello.

Päätöserässä maaleja ei enää nähty, joten avauskohtaamisen voitto kirjattiin Bernin nimiin maalein 3-2. JYP lähtee kuitenkin kotipeliinsä hyvistä asemista, sillä yhden maalin tappioasema on hyvinkin kuitattavissa voitoksi ja jatkopaikaksi Synergia-areenan kotiyleisön edessä.

Tule paikan päälle kannustamaan Hurrikaani puolivälieriin CHL-liigassa! Lätkä on parasta paikan päällä! Liput varmasti kiihkeään ja viihdyttävään toiseen osaotteluun voit lunastaa itsellesi TÄÄLTÄ.