”Perhepeli oli tosi onnistunut tilaisuus”

Lauantain perhepeli Synergia-areenalla ylitti kaikki odotukset. Fanit viihtyivät, lapset nauroivat ja kaiken kukkuraksi JYP palasi voittojen tielle lyömällä Ässät.

JYP oli järjestänyt kotihalliinsa monenlaista ohjelmaa. Päivä alkoi jo ennen kahta, kun hurrikaanifanit pääsivät yleisöluistelussa jäälle JYP-pelaajien kanssa. Paikalla oli muun muassa loukkaantumisesta toipuva Ossi Louhivaara. ”Opan” nimikirjoitukset olivat haluttua tavaraa.

Ennen peliä ja matsin aikana lapset pääsivät minijäällä kokeilemaan laukaisutaitojaan, osallistumaan JYP-aiheiseen piirrustuskilpailuun sekä pelaamaan minigolfia ja ottamaan kasvomaalauksia.

Hurrikaanilogon oli saanut poskeensa myös pieni JYP-fani Eetu Mäki.

– Kyllä JYP on kaikkein paras. Oltiin iskän kanssa myös viime vuonna perhepelissä. Se taisi olla Lukkoa vastaan. Olen kyllä ollut muutenkin niin monessa pelissä mukana, etten jaksa edes laskea kuinka monessa, iloinen Eetu jutteli.

– Pitihän ne kasvomaalaukset käydä ottamassa. Kyllä tämmöinen perhepeli on upea juttu. Pikku kaveri on viihtynyt mainiosti. Voisi tälläisiä pelejä olla useamminkin, isä Juha Mäki toivoi.

Juhan kanssa samoilla linjoilla oli myös Sini Kemiläinen, joka seurasi sivusta 6-vuotiaan poikansa Lukan piirtämistä. Luka taitelikin upean kuvan JYP-vahti Pekka Tuokkolasta.

– Ennen peliä käytiin jo pomppulinna testaamassa. Minusta tälläinen perhepeli on tosi kiva tapahtuma. Peli alkaa aikaisemmin kuin arkena. Sekin on tärkeää, ettei mene iltahommien kanssa ihan päällekkäin. Kaveri saa vähän erätauoilla täällä purkaa energiaa.

– Voisi näitä pelejä olla useamminkin. Ymmärrän, että on työläs järjestää, mutta voisihan välillä olla joku vähän kevyempi perhetapahtuma, Kemiläinen sanoi.

JYPin toimitusjohtaja Aku Vallenius oli yhtä hymyä hallin käytävällä. Perhepelin positiivinen ja iloinen fiilis oli tarttunut Valleniukseen.

– Perhepeli oli tosi onnistunut tilaisuus. Meillä oli hieno määrä perheitä mukana ja tunnelma oli mukaansatempaava, Vallenius totesi.

JYP aikoo vastata fanien huutoon toiveista useammasta perhepelistä kauden aikana.

– Yleisömäärässäkin tämä tapahtuma näkyi selvästi. Kevääksi on jo toinen vastaava tapahtuma suunniteltuna, Vallenius kertoi.

Lapsiperheiden toiveita halutaan kuunnella myös ihan tavallisen liigapelin järjestelyissä.

– Haluamme toki tuottaa elämyksiä myös meidän muissa matsessa. Esimerkiksi lapsiparkki ja kunnollisen maskotin toteuttaminen ovat asialistalla.

– Lanseerasimme juuri lapsille oman faniklubin, Minihurrikaanin. Siinä meillä on jo hienosti jäseniä. Minihurrikaanin jäsenet saavat mukavia etuja ja elämyksiä JYPin mukana. Palautimme myös omille junnuillemme juniorikortit , joilla he pääsevät Liigan ja Mestiksen matseihin ilmaiseksi, Vallenius taustoitti.

Hurrikaanikausi jatkuu seuraavan kerran kotihallissa ensi torstaina, kun vastaan tulee Hämeenlinnan Pallokerho. Liput varmasti kiihkeään taisteluun voit ostaa TÄSTÄ LINKISTÄ. Laitetaan mökki täyteen ja huudetaan HPK kumoon!