Löfman takaisin kokoonpanossa!

Joulu lähestyy, mutta Hurrikaanikausi jatkuu. Keskiviikkoiltana JYP matkaa Lahteen Pelicansin vieraaksi.

Molempien joukkueiden viime aikaiset esitykset Liigassa eivät ole liikaa hurraahuutoja aiheuttaneet. JYPin kurssi kuitenkin kääntyi, kun kaikki ketsuppi- ja majoneesipullot räjähtivät auki viime lauantaina Kärpät-voiton myötä. Lahteen matkustaa erittäin nälkäinen, kovalla itseluottamuksella varustettu sekä pahimmat peikot karistanut JYP.

Pelicans on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan vain yhden ja senkin vasta rankkareiden jälkeen. JYPillä onkin hyvä iskunpaikka jatkaa lahtelaisten alamäkeä. Se vaatii kuitenkin jälleen ehjää 60 minuutin peliä.

Kokoonpanoissa on JYPillä mieluisa uutinen, sillä Anssi Löfman palaa pelikentille pitkän toipilasjakson jälkeen. Löfman korvaa TSN-ketjussa maajoukkueen matkassa olevan Joonas Nättisen. ”Lökön” rinnalla ovat Jani Tuppurainen sekä Antti Suomela.

Ykkösvitja Jerry Turkulainen – Juha-Pekka Hytönen – Janne Tavi on samassa muodossa kuin edellisessä ottelussa. Kolmosessa Henri Kanninen saa puolestaan rinnalleen Ossi Louhivaaran sekä Janne Kolehmaisen. Nelosessa pelaavat Arttu Likola, Micke Saari sekä Tuomas Pihlman.

JYPin maalia Lahdessa vartioi totuttuun tyyliin Pekka Tuokkola. Tuore vahvistus Juho Olkinuora on luukkuvahtina.

Seuraavan kerran JYP nähdään kotikentällä perjantaina, kun Synergia-areenalla saapuu Porin Ässät. Liput tähän otteluun voit lunastaa TÄSTÄ LINKISTÄ.

JYP kohtaa Pelicansin seuraavalla kokoonpanolla:

1: Jerry Turkulainen – Juha-Pekka Hytönen – Janne Tavi

Sami Niku – Nolan Yonkman

2: Jani Tuppurainen – Antti Suomela – Anssi Löfman

Mikko Kalteva – Juuso Vainio

3: Janne Kolehmainen – Henri Kanninen – Ossi Louhivaara

Juuso Pulli – Mikko Kuukka

4: Arttu Likola – Micke Saari– Tuomas Pihlman

Juha Uotila

Maalissa: Pekka Tuokkola (Juho Olkinuora)