Merikivi jatkaa A-nuorten peräsimessä

JYPin A-nuorten päävalmentaja Lauri Merikivi, 34, jatkaa tehtävässään myös kaudella 2017-18. Merikivi aloitti JYPin A-nuorten peräsimessä tällä kaudella.

Merikivi on nuori mutta kokenut valmentaja. Aiemmin tällä vuosikymmenellä Merikivi on kerännyt kannuksia Suomen U16 ja U17 poikien maajoukkueissa, Kärppien B-nuorten päävalmentajana sekä Heinolan Peliittojen vastuuvalmentajana Mestiksessä.

– Organisaationa haimme viime kevään ja kesän aikana uutta puhuria ja kehityspomppua koko A-nuorten toiminnallemme. Olemme olleet tyytyväisiä urheilullisen sisällön laadun nousuun ja Lauri Merikivi valmennustiimeineen on ollut merkittävä tekijä siinä kehityksessä, JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari toteaa.

– Kyse on jatkumosta. JYP Juniorit Ry. tuottaa vuodesta toiseen laadukkaita pelaajia JYPin A-nuorille eli JYP Jyväskylä Oy:lle. Jyväskylän harkkahallissa tehty arjen jääkiekkoaherrus on koko jyväskyläläisen kiekkoilun peruskivi, Holtari jatkaa.

Merikivi on vuorostaan pystynyt jatkamaan JYP Junioreiden ansiokasta pelaajakehitystyötä. Kymmenkunta jyppijunioria pelasi eri ikäisissä Suomen poikien ja nuorten maajoukkueissa marraskuun alussa tänä syksynä. Jypin A-nuoret sekä Mestisjoukkueemme JYP Akatemia ovat tarjonneet vahvan kasvualustan kehittyvälle pelaajalle.