Slovakkihyökkääjä JYPiin

Laitahyökkääjä Michel Miklik, 34, liittyy JYPin joukkueeseen loppukauden kattavalla sopimuksella. Oikealta ampuva, 185 senttinen ja 91 kiloinen Miklik, on pelannut Slovakian paidassa neljät MM-kisat sekä yhdet Olympialaiset (Sochi, 2014). Lisäksi hän on pelannut meneillään olevan vuosikymmenen aikana neljä kautta KHL:ää Bratislavan ja Amurin joukkueissa. Niistä kausista hän on kolmella kaudella ollut joukkueensa tehokkain maalintekijä.

Kuva: Timo Savela

Kuva: Timo Savela

”Miklik on vauhdikas, taitava ja hyvin laukova laitahyökkääjä, joka nousi sarjapelaajasta arvokisapelaajaksi vasta täytettyään 30 ikävuotta. Hänen henkilökohtaiset vahvuusalueensa täydentävät meitä mukavasti. Odotamme Micheliltä kevätkaudella maaleja”, kertoo JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari.

Miklik saapuu Suomeen alkuviikosta ja hänen odotetaan pelaavan JYP-debyyttinsä keskiviikkona 28.12 kotiottelussa Jukureita vastaan.

Tervetuloa Jypinkylään Michel!

Liput Michelin debyyttiotteluun Jukureita vastaan tästä