Vastassa Jukurit – slovakkivahvistus kokoonpanossa!

Hurrikaanikausi jatkuu tänä iltana Synergia-areenalla, kun vastaan luistelee Mikkelin Jukurit. Kiekko putoaa jäähän kello 18.30.

JYP lähtee illan kiihkeään kamppailuun hyvistä lähtökohdista. Alla on kaksi peräkkäistä voittoa vieraskaukalosta. Myös Jukurit on palannut tappioputken jälkeen voittojen tielle. Mikkeliläiset ovat voittaneet niin ikään kaksi edellistä ottelua.

JYP ja Jukurit ovat kohdanneet tällä kaudella jo kolme kertaa. Hurrikaani on juhlinut voittoa kahdesti ja Risto Dufvan luotsaama mikkeliläisjoukkue kerran.

– Jukurit on hyvin liikkuva ja taisteleva joukkue. Siihen meidän pitää vastata ja olla valmiita alusta asti, edellisessä pelissä verkkoa heiluttanut Anssi Löfman povaa.

Vaikka Hurrikaanilla on pari maukasta voittoa takataskussaan, on keskiviikkoillan Jukurit-ottelussa palattava jälleen perusasioiden äärelle.

– Voitot tuo tietenkin fiilistä joukkueeseen ja itseluottamusta. Meidän on kuitenkin muistettava jatkaa nöyrää perusduunia päivästä ja pelistä toiseen, Löfman sanoo.

JYP on ollut vahva joulun molemmin puolin vieraskaukalossa. Nyt kovuutta ja taistelutahtoa pitää löytyä myös kotipubissa. Tasaisessa sarjataulukossa JYP tarvitsee ehdottomasti lisää voittoja.

– Me on oltu voittopeleissä tiiviitä puolustuspäässä ja lähdetty yhtenäisesti joukkueena hyökkäämään. Nämä asiat ja oikeanlainen tylyys sekä kurinalaisuus meidän täytyy säilyttää, Löfman summaa.

JYPin kokoonpanossa nähdään tänä iltana ensimmäistä kertaa slovakialaisvahvistus Michel Miklik. 34-vuotias laituri tekee JYP-debyyttinsä ykkösvitjassa kapteeni Juha-Pekka Hytösen ja Janne Tavin rinnalla.

Miklik on pelannut Slovakian paidassa neljät MM-kisat sekä yhdet olympialaiset. Lisäksi hän on pelannut meneillään olevan vuosikymmenen aikana neljä kautta KHL:ää Bratislavan ja Amurin joukkueissa. Niistä kausista hän on kolmella sesongilla ollut joukkueensa tehokkain maalintekijä.

Ykkösvitjaa lukuun ottamatta ovat JYPin kokoonpanot hyökkäysketjujen osalta ennallaan. Väkkärämäinen Jerry Turkulainen on huilivuorossa. Puolustajista lepolistalla on Sami Niku, jonka paikan Nolan Yonkmanin parina ottaa Juha Uotila.

JYPin maalia vartioi kaksi voittoa kahdessa JYP-matsissaan torjunut Jussi Olkinuora. Luukkuvahtina jatkaa Pekka Tuokkola.

Tämän illan matsia ei kannata jättää väliin! Hurrikaanivaroitus on annettu edellisissä voitto-otteluissa ja tänä iltana JYP laittaa Jukureiden maaliverkon heilumaan. Osta lippusi TÄMÄN LINKIN kautta.

Koululaisten joululoman kunniaksi JYP tarjoaa perhecombon neljälle hintaan 60 euroa. Paketti sisältää otteluliput (2 aik. + 2 alle 13v. lasta tai 1 aik. + 3 alle 13 v.), hodarit, limut ja popparit neljälle.

JYP kohtaa Jukurit seuraavalla kokoonpanolla:

1: Michel Miklik – Juha-Pekka Hytönen – Janne Tavi

Juha Uotila – Nolan Yonkman

2: Janne Kolehmainen – Antti Suomela – Joonas Nättinen

Mikko Kalteva – Juuso Vainio

3: Jani Tuppurainen – Anssi Löfman – Ossi Louhivaara

Niklas Friman – Mikko Kuukka

4: Mikko Salmio – Henri Kanninen– Tuomas Pihlman

Juuso Pulli

Maalissa: Juho Olkinuora (Pekka Tuokkola)