JYP liitää voittoputkessa – kotihallissa vastassa Ilves!

JYPin ja Ilveksen revanssiviikonloppu starttaa perjantai-iltana Synergia-areenalta. Kiekko putoaa jäähän kello 18.30. Joukkueet kohtaavat heti huomenna lauantaina Tampereella.

– Tässä oli pari päivää aikaa valmistautua viikonloppuun. Sitten on kaksi peliä käytännössä vuorokaudessa. Se on kovaa hommaa. Lisää voittoja lähdetään tietenkin hakemaan, viime pelissä uransa avausmaalin viimeistellyt Micke Saari sanoo.

JYP porskuttaa huimassa voittoputkessa, sillä vyöllä on seitsemän perättäistä voittoa. Viimeiseen 12 peliin Hurrikaani on hävinnyt vain kerran, tuolloin kotikaukalossa Tapparalle. JYPin puolustuspeli on ollut viimeisien kierroksien aikana täyttä rautaa ja samaa rataa halutaan jatkaa myös Ilvestä vastaan.

Hurrikaani on hävinnyt kaksi kauden ensimmäistä kohtaamista tupsukorville, joten revanssihenkeä on ilmassa. Vaikka Ilves voitti kauden alussa Jyväskylässä rankkareiden jälkeen, ei Keski-Suomi ole ollut tamperelaisille kovinkaan mukava paikka pelata. Viimeksi Ilves nappasi kolmen pisteen voiton JYPistä vuonna 2006 marraskuussa. Tätä tilastoa ei tänä iltana korjata!

JYPin kokoonpano on kenttäpelaajien osalta täsmälleen sama kuin edellisessä ottelussa KalPaa vastaan. Maalivahdit jatkavat vuorovedolla ja tällä kertaa veräjää vartioi Jussi Olkinuora. Luukkuvahtina toimii Pekka Tuokkola.

Jääkiekko on parasta paikan päällä! Osta oma lippusi perjantai-illan huumaan TÄMÄN LINKIN kautta.

JYP kohtaa Ilveksen seuraavalla kokoonpanolla:

1: Jerry Turkulainen – Juha-Pekka Hytönen – Janne Tavi

Sami Niku – Nolan Yonkman

2: Micke Saari – Antti Suomela – Joonas Nättinen

Mikko Kuukka – Juuso Vainio

3: Jani Tuppurainen – Anssi Löfman – Ossi Louhivaara

Mikko Kalteva – Urho Vaakanainen

4: Janne Kolehmainen – Henri Kanninen – Mikko Salmio

Niklas Friman

Maalissa: Juho Olkinuora (Pekka Tuokkola)