JYP pitkästä aikaa tositoimissa – vastassa HIFK!

Perjantai 13. päivä, kotipubissa vastassa HIFK ja kovavireinen kotijoukkue viihdyttämässä yleisöä. Mitä muuta sitä kaipaisi viikonlopun aloitukseen! JYP vastaan HIFK tänään Synergia-areenalla kello 18.30.

– Pelit ja viikonloppu edessä. Fiilis joukkueessa on loistava. Uskon, että tänä iltana on hyvä kiekkoilta edessä. Kaikki elementit siihen on olemassa, JYP-valmennuksen Ari-Pekka Siekkinen tunnelmoi.

JYP ja HIFK ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa. Syyskuussa HIFK kukisti Hurrikaanin Helsingissä niukasti maalein 2-1. Lokakuun alussa helsinkiläiset puolestaan hakivat Keski-Suomesta voiton jatkoajan jälkeen osumin 3-2. Revanssihenkeä on siis ilmassa! JYP hakee HIFK:sta kauden avausvoittoaan.

Vaikean syksyn jälkeen JYP on kuitenkin yltänyt huimaan liitoon, joten HIFK on tänään pulassa! Viimeisestä seitsemästä ottelusta JYP on voittanut kuusi kamppailua. Kuntopuntarissa Hurrikaani onkin Liigan kuumimpia joukkueita tällä hetkellä.

Myös HIFK on piristynyt viime kierroksilla. Joukkue majailee sarjataulukossa kuudentena neljä pistettä JYPin edellä. Tasaisessa sarjassa jokaisen illan peli on ”kuuden pisteen ottelu.”

– Meidän on pelattava omilla vahvuuksilla. Oltava aktiivisia ja pelattava omaa kiekollisesti taitavaa peliä. HIFK liikkuu hyvin ja siihen meidän pitää vastata, Siekkinen paaluttaa.

– HIFK:lla on vahva ja tasapainoinen joukkue. Ei voi liikaa lähteä rallattelemaan, vaan myös tiivis puolustuspeli pitää muistaa. Varmasti paikat siunaantuu, kun ollaan tarvittavan kärsivällisiä, Siekkinen jatkaa.

JYP on levännyt edellisen voitokkaan Sport-ottelun jälkeen liki viikon. Tauko on mennyt tiiviin harjoittelun merkeissä.

– Hyvin on päästy pitkästä aikaa treenaamaan. Se on välillä erittäin tärkeää. Me on vahvistettu omia juttuja viikon aikana ja fokus on ollut tässä illassa. Nyt päästään katsomaan, onko harjoittelu tuottanut hedelmää, Siekkinen sanoo.

JYPin kokoonpano on liki sama kuin edellisessä Sport-ottelussa melkein viikko sitten. Nelosvitjassa on yksi muutos, kun kokoonpanossa nähdään jälleen väkkärämäinen Jerry Turkulainen. Huilivuorossa on puolestaan Janne Kolehmainen.

Nähtäväksi jää, jatkaako Michel Miklik pistetehtailuaan kapteeni Juha-Pekka Hytösen rinnalla. Entä onnistuuko Tuomas Pihlman HIFK:ta vastaan kultakypärä Antti Suomelan tarjoiluista? Mitä kikkoja tarjoilee JYP-puolustajille HIFK:n Juhamatti Aaltonen? Jatkaako ”Peki” Tuokkola voittoputkessa? Näihin pohdintoihin saat vastauksen saapumalla tänä iltana Synergialle.

Synergia-areena kiehuu varmasti. HIFK ei jätä ketään kylmäksi! Hommaa lippusi ajoissa TÄMÄN LINKIN kautta.

JYP kohtaa HIFK:n seuraavalla kokoonpanolla:

1: Michel Miklik – Juha-Pekka Hytönen – Janne Tavi

Sami Niku – Nolan Yonkman

2: Tuomas Pihlman – Antti Suomela – Joonas Nättinen

Mikko Kalteva – Niklas Friman

3: Jani Tuppurainen – Anssi Löfman – Ossi Louhivaara

Mikko Kuukka – Juuso Vainio

4: Jerry Turkulainen – Henri Kanninen – Mikko Salmio

Jaakko Jokinen

Maalissa: Pekka Tuokkola (Juho Olkinuora)