Nyt on oltava nopea!

Hanki lippusi ennakkoon ja pian! Naisten iltaan ja VIP-paikoille vielä muutamia paikkoja.

Vain kolme päivää on uutta vuotta eletty kun Tampereen johtava jääkiekkojoukkue rymistelee Synergialle. Edellisessä kohtaamisessa Synergialla syyskuussa JYP jyräsi 2-0. Mitä tapahtuu tiistaina? Onko Tappara terästä? Sen tiedät parhaiten olemalla paikan päällä.

JYP aloittaa teräksen kuumennuksen jo iltapäivällä, kun keittiömestarit laittavat pannut tulille. Riistakäristystä ja paistettuja muikkuja kaikilla herkuilla. Maistuisiko? Hurrikaaniklubin illallisbuffet katettuna klo 17, jolloin on hyvä hetki aloittaa valmistautuminen Tapparan kaatoon. Osta Hurrikaani-lippu TÄSTÄ

Perinteistä ja suuren suosion saavuttanutta naisten kiekkoiltaa vietetään JYP vs. Tappara -ottelun yhteydessä, illan isännän Kalle Koskisen johdolla Black Stage Deluxe -aitiossa. Illan hinta ohjelmineen ja huippuillallisineen 95 €. Vielä muutamia paikkoja vapaana. Varaa paikkasi, soita Kallelle 040-830 8736 tai laita sähköpostia kalle.koskinen@jypliiga.fi ja tiedät enemmän kiekosta!

Fanishopissa alkaa Hurrikaani-ALE! Tule valitsemaan heti parhaat päältä. Myös siistit uutuustuotteet!

Otteluliput TÄSTÄ tai ennakkomyyntipisteistä!

Lahjakortteja vastaan kannattaa tehdä ennakkovaraus JYP-toimiston kautta puh. 020 793 1000 tai jypliiga@jypliiga.fi . Istumapaikkoja rajoitetusti, ennakkoon varaamalla varmistat paikkasi.

Ottelu aloitetaan Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi Maamme-laululla. Pyydämme katsojia saapumaan ajoissa paikalle.