Vehviläinen ja Pulli vaihtavat seuraa

VEINI VEHVILÄINEN LOPPUKAUDEKSI VAASAN SPORTIIN.

JUUSO PULLI OTTELUKOHTAISELLA LAINALLA TAPPARAAN.

JYPin maalivahti Veini Vehviläinen, 19, siirtyy loppukauden mittaisella vuokrasopimuksella Vaasan Sportiin.

Vehviläisen ja JYPin välinen pelaajasopimus kaudelle 2017-18 säilyy voimassa.

– Vehviläisen pelaajalaina tuntuisi palvelevan sekä pelaajan, JYPin että Vaasan Sportin intressejä, tällä hetkellä. JYPin maalivahtitilanne muuttui oleellisesti Jussi Olkinuoran loppukauden mittaisen jatkosopimuksen myötä. JYP vahvistaa tällä pelaajalainalla Vehviläisen mahdollisuutta kehittyä nimenomaan pelattujen liigaminuuttien avulla vielä tämän pelikauden aikana. Vehviläinen on JYPissä pelannut tällä kaudella 9 liigaottelua, 2 CHL -ottelua sekä 6 Mestisottelua.

Puolustaja Juuso Pulli, 25, puolestaan siirtyy Tampereen Tapparaan lyhyelle lainalle. Pulli pelaa Tapparan riveissä ottelukohtaisella sopimuksella.Pulli on pelannut tällä kaudella JYPissä 25 liigaottelua + 8 ottelua CHL:ää. JYP-Akatemiassa tällä kaudella Juuso on pelannut kaksi Mestisottelua. Pelaajalainalla haetaan Pullille lisää liigaotteluiden pelituntumaa, kertoo JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari.