Hurrikaani riehuu tänä iltana Synergia-areenalla!

Hurrikaanikausi jatkuu tänä iltana Synergia-areenalla, kun vastaan asettuu Lappeenrannan SaiPa. Kiekko putoaa jäähän kello 18.30.

Keskiviikkona Hurrikaani nappasi voiton Kärpistä kovan taistelun jälkeen.

– Oli tiedossa Kärppien kova vire. Pelasivat loistavan pelin. Meillä oli vähän alussa hyökkääjien puolustaminen falskia. Oltiin lopussa kuitenkin kärsivällisiä omassa tekemisessä. Maali sinne maali tänne, tolppa sisään tolppa ulos. Se oli maalin peli. Iso kiitos joukkueelle. Paljon jätettiin kentälle, päävalmentaja Marko Virtanen kiitteli ottelun jälkeen.

Perjantain vastus SaiPa on jämähtänyt sarjajumboksi, mutta helppo ei ilta ei varmasti ole luvassa. JYPin henkistä kanttia mitataan nyt tosissaan. Jokaiseen iltaan pitää valmistautua yhtä huolellisesti.

– Hyvällä mielin lähdetään pelaamaan. SaiPa pelaa elämästä ja kuolemasta. Siihen meidän pitää olla valmiita. Yhtään ei voi lähteä takki auki, vaan napit pitää laittaa lujasti kiinni, keskiviikon ottelun ratkaissut Sami Niku toteaa.

Keskiviikkona JYP taisteli upean voiton, vaikka kolme kärkihyökkääjää on maajoukkueiden matkassa. Sota ei yhtä miestä tai edes kolmea kaipaa!

– Täytyy sanoa, että oma ja joukkueen itseluottamus on kovalla tasolla. Taisteltiin upea voitto ilman takaiskuja Kärppiä vastaan, vaikka jätkiä on maajoukkueen mukana. Näytettiin kaikille, että ei ole väliä ketä on poissa roosterista, niin silti voidaan voittaa, Niku summaa.

JYP ja SaiPa ovat tällä kaudella kohdanneet kolme kertaa ja Hurrikaani on vienyt nimiinsä kaikki kohtaamiset. Kauden viimeisessä runkosarjaottelussa JYP aikoo kyykyttää Idän Sputnikia vielä kertaalleen.

JYPin kokoonpano on kokenut uudistuksen sitten keskiviikon. Robert Rooba nähdään pitkästä aikaa tositoimissa Liigan puolella. Rooba tulee kovavireisen kapteeni Juha-Pekka Hytösen sekä Janne Tavin rinnalle. Myös Valtteri Hotakainen on nostettu mukaan kokoonpanoon. Hotakainen toimii sentterinä, joten Janne Kolehmainen pääsee taas tutummalle paikalle laitaan. Kolmas lenkki tässä ketjussa on Joel Sund.

Anssi Löfmanin johtama tulikuuma ykkösketju on ennallaan. ”Lökön” laidoilla viilettävät Jani Tuppurainen sekä Ossi Louhivaara.

JYPin maalilla nähdään pienoinen yllätysnimi, sillä Markus Ruusu on saanut komennuksen tolppien väliin. Ruusu on pelannut Liigassa viimeksi syyskaudella. Pekka Tuokkola toimii luukkuvahtina. Keskiviikkona nollapelin torjunut Jussi Olkinuora on lepovuorossa.

Osta lippusi illan kiekkonäytelmään TÄMÄN LINKIN kautta.

JYP kohtaa SaiPan seuraavalla kokoonpanolla:

1: Jani Tuppurainen – Anssi Löfman – Ossi Louhivaara

Niklas Friman – Mikko Kuukka

1: Robert Rooba – Juha-Pekka Hytönen – Janne Tavi

Sami Niku – Nolan Yonkman

3: Janne Kolehmainen – Valtteri Hotakainen – Joel Sund

Mikko Kalteva- Urho Vaakanainen

4: Arttu Likola – Henri Kanninen – Mikko Salmio

Jaakko Jokinen

Maalissa: Markus Ruusu (Pekka Tuokkola)