JYP matkustaa sarjakärki Tapparan vieraaksi

JYPin viikko jatkuu tänä iltana Tampereen Hakametsässä, kun vastaan asettuu sarjakärki Tampereen Tappara. Voitot ovat tältä kaudelta kirvesrinnoille 2-1, joten nyt laitetaan puntit tasan.

– Lähdetään taistelemaan. Hakametsässä Tappara vastassa, niin onhan se paha paikka kyllä. Ollaan kyllä oltu itsekin viime aikoina hyviä ja ei voida liikaa Tapparaa kehua. Ollaan omalla tasolla ja pelataan omaa peliä, niin se varmasti palkitaan, tehot 0+2 HPK:ta vastaan nakuttanut kultakypärä Antti Suomela pyörittelee.

Viime viikolla JYP pelasi niin ikään kaksi kovaa kamppailua kärkipään joukkueita Ässiä ja KalPaa vastaan. Tämä viikko alkoi komeasti tiistaina, kun Synergia-areenalla kaatui HPK. Nyt edessä on pelit Liigan sarjataulukon ykköstä Tapparaa sekä lauantaina kotijäällä kakkosta Turun Palloseuraa vastaan.

– Hieno paikka katsoa missä mennään. Loppuviikosta tulee kyllä hieno. Ei voi kuin nauttia, tiistain pelissä komean maalin laukonut Ossi Louhivaara hehkuttaa.

– Nyt mitataan todella taso meidän joukkueelta tällä viikolla. Saadaan hyvää treeniä playoffseja varten. Nämä ovat hyviä opinpaikkoja. Varmasti ovat tosi tiukkoja pelejä ja kovat paikat kasvattavat meitä, maalivahti Pekka Tuokkola säestää.

Vaikka tiukat pelit tässä vaiheessa kautta varmasti tuovat oppia loppukevättä ajatellen, ei kuitenkaan liikaa voi taulukoita tuijotella.

– Ei ainakaan itsellä vielä playoffsit ole mielessä. Vielä on kahdeksan peliä ja paljon pisteitä jäljellä. Ei voi liikaa asioita miettiä tai käy kylmät. Keskitytään vain omaan peliin, Louhivaara huomauttaa.

JYPin kokoonpano on kenttäpelaajien osalta miltein sama kuin tiistain HPK-pelissä. Kapteeni Juha-Pekka Hytönen palaa kokoonpanoon kärsittyään pelikieltonsa. Hytönen palaa Jerry Turkulaisen ja Janne Tavin rinnalle.

Maalivahdit jatkavat vuorovedolla. Tänä iltana torjuntavastuun saa Jussi Olkinuora. Luukkuvahtina toimii Pekka Tuokkola.

Lauantain onkin sitten ison karnevaalin paikka, kun sarjakakkonen TPS saapuu Synergia-areenalle. Eiköhän laiteta mökki täyteen ja huudetaan yhdessä turkulaiset kumoon. Osta lippusi lauantain JYP – TPS -peliin TÄMÄN LINKIN kautta.

JYP kohtaa Tapparan seuraavalla kokoonpanolla:

1: Jani Tuppurainen – Anssi Löfman – Arttu Likola

Sami Niku – Nolan Yonkman

2: Jerry Turkulainen – Juha-Pekka Hytönen – Janne Tavi

Mikko Kuukka – Juuso Vainio

3: Ossi Louhivaara – Antti Suomela – Joonas Nättinen

Mikko Kalteva- Urho Vaakanainen

4: Mikko Salmio – Valtteri Hotakainen – Janne Kolehmainen

Niklas Friman

Maalissa: Jussi Olkinuora (Pekka Tuokkola)