Hurrikaanikevät on ovella

Perjantaista kaupunki muuttuu Jypinkyläksi ja kevät on Hurrikaanikauden huipennus.

JYP on kaupungin ja kaupunkilaisten sydämessä. JYPin myyntipiste avataan Kompassilla perjantaina 17.3. klo 9.00. Otteluliput ja fanituotteet saatavilla entistäkin paremmin keskeltä kaupunkia JYPin kioskikontista. Konttikioskilla voi viettää myös virkistävän kahvihetken, myynnissä kahvia ja munkkia.

Neljännesfinaalien kaksi ensimmäistä kotiottelua pelataan ke 22.3. ja la 25.3. Lipunmyynti näihin otteluihin alkaa perjantaina klo 9.00. Liput myynnissä verkkokaupassa, JYP-kontissa, Ravintola Hurrikaanissa, Sokoksella, Keljon Citymarketissa ja R-kioskeilla.

VIP-tilaisuuksien myynti JYP-toimistolla. Molempiin otteluihin löytyy vielä vapaana aitioita ja paikkoja Hurrikaaniklubille.

JYP juhlistaa kontin avajaisia jakamalla 100 ensimmäiselle kontissa asioivalle asiakkaalle JYP-sangon fanituotteen kera. Tervetuloa tutustumaan!

Hurrikaanikausi huimistuu!