Onnistunut Kickoff

JYPin historian ensimmäinen Season Kickoff järjestettiin jäähallilla viime viikon keskiviikkona. Tapahtuma onnistui hyvin, houkutellen paikalle yli 600 JYPin tulevasta kaudesta kiinnostunutta. Eniten kiinnostusta herätti pääsy pelaajien pyhimpään eli pukukoppiin.  Nimikirjoitusten metsästäjillä oli juhlapäivä, kun pelaajat saapuivat pelaajaesittelyn jälkeen jakamaan nimikirjoituksia ja kyselemään fiiliksiä tapahtumaan osallistuneilta. Fanishopista moni hankki fanituotteita tarjouskoreista ja GameWorn-paidat löysivät uudet omistajat. Kausikorttimyyntipisteellä oli hyvinkin vilkasta ja makkaranmyyntipisteessä ja koskilta sai lisää virtaa illan viettoon.

Kickoff sai positiivista palautetta niin runsaasti, että jatkossa tapahtuma pyritään järjestämään vuosittain. Joukkueen ja fanien kohtaaminen antoi elämyksiä, joilla mennään kesän yli kohti uutta kautta.

Tapahtumassa arvontalomakkeen täyttäneiden kesken arvotun aitiopaketin voitti Henri Sorvali.  Onnea Henrille, kauden ensimmäisessä Liigaottelussa hän kavereineen katsoo ottelun aitiopaikoilta JYPin piikkiin.