Jyväskylän jäähallin uudeksi nimeksi LähiTapiola Areena

JYP ja LähiTapiola Keski-Suomi ovat syventäneet yhteistyötään sopimalla Jyväskylän jäähallin uudesta nimestä. Jäähallin uudeksi nimeksi tulee LähiTapiola Areena. Sopimus kattaa kolme tulevaa kautta.

 

Pitkäaikainen yhteistyö JYPin ja LähiTapiola Keski-Suomen välillä syvenee entisestään, kun Jyväskylän jäähallin uudeksi nimeksi tulee LähiTapiola Areena. JYP pelaa LähiTapiola Areenalla kauden aikana 3 CHL:n ja 30 Liigan runkosarjan ottelua sekä mahdolliset pudotuspelit. Jyväskylän jäähalli on rakennettu vuonna 1982 ja sen yleisökapasiteetti on 4437. JYPin otteluiden lisäksi jäähalli on Jyväskylän Taitoluisteluseuran kotiareena ja siellä järjestetään lukuisia muita jääkiekko-otteluita sekä viihdetapahtumia.

LähiTapiola on vakuutus- ja sijoituspalveluita tarjoava finanssiryhmä. LähiTapiola Keski-Suomi on yksi LähiTapiola-ryhmän 20 itsenäisestä, asiakkaidensa omistamasta alueyhtiöstä. Sen visiona on tarjota suomalaisille turvallisempaa ja terveempää elämää. Elämänturva merkitsee asiakkaalle kokonaisvaltaista ja ennakoivaa palvelua. LähiTapiola Keski-Suomi palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisö-asiakkaita henkilökohtaisesti ja paikallisesti. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. LähiTapiola on myös yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin ammattilainen. Alueyhtiön kotipaikka on Jyväskylä ja sen palveluksessa työskentelee lähes 130 finanssialan ammattilaista 17 toimipisteessä 14 paikkakunnalla ympäri Keski-Suomen.

– LähiTapiola haluaa olla rakentamassa turvaa tuovaa ja kestävää yhteiskuntaa. LähiTapiola Keski-Suomella on keskisuomalaisena yhtiönä tärkeä rooli paikallisen kulttuurin ja liikunnan tukemisessa sekä turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistämisessä. Pitkäaikainen yhteistyö JYPin kanssa syventyy ennestään LähiTapiola-areenan myötä. Olemme iloisia saadessamme olla mahdollistamassa keskisuomalaista urheilutoimintaa harrastesarjoista aina pääsarjatasolle saakka, sanoo LähiTapiola Keski-Suomen toimitusjohtaja Teemu Toivanen.

– Kartoittaessamme uutta vaihtoehtoa areenamme nimikumppaniksi, nousi LähiTapiola esille vahvana paikallisena ja valtakunnallisena toimijana. Uskomme, että uuden yhteistyön kautta saamme integroitua molempien brändejä yhteisille asiakasryhmillemme. Kiitän LähiTapiolaa uskaliaasta ja innovatiivisesta tavasta olla mukana Suomen seuratuimman lajin parissa, kertoo JYPin toimitusjohtaja Aku Vallenius.

Jäähallin uusi nimi tulee näkymään hallin ulko- ja sisäpuolella sekä muussa viestinnässä.