Vapaaehtoiseksi Suomen parhaaseen ottelutapahtumaan?

Haluatko olla osana JYP-yhteisöä ja tehdä kanssamme Suomen parasta ottelutapahtumaa? Tarjoamme mahdollisuutta kokea yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemisen merkitystä.

Haemme joukkoomme iloisia, nuorekkaita, avoimia ja yhteistyökykyisiä henkilöitä kioskitoimintoihin JYPin ottelutapahtumiin. Tarvitsemme uusia tekijöitä palvelemaan tuhansia ottelutapahtumiemme asiakkaita. Aiempi kokemus asiakaspalvelusta tai kassataidot ovat aina eduksi, mutta tehtäviä löytyy monenlaisia ja koulutusta annetaan eri tehtäviin tarpeen mukaan. Henkilökohtaista korvausta ei tehtävistä makseta, vaan osallistuminen korvataan virkistystapahtumilla ja ottelumatkoilla vieraspaikkakunnille.

JYP-yhteisössä olet paikalla siellä missä muutkin, olet tapahtumien sisäpiirissä. Pääset tekemään ja osallistumaan JYPin arkeen ja juhlaan, nyt ja tulevaisuudessa. Saat mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja verkostoitua. JYPistä ja sen asiakkaista ja kumppaneista löytyy laaja-alaisuutta ja rajattomia mahdollisuuksia.

Jos haluat olla mukana, kun syksyllä maamme kiinnostavin ja medianäkyvyydeltään suurin urheilusarja käynnistyy, ota yhteyttä!

Lisätietoja ja kysymyksiä vastauksiin antaa kioskivastaava Tanja Rautanen puh. 040 760 9556 tanja.rautanen@jypliiga.fi