JYPille kolmas voitto putkeen CHL-liigassa!

JYP jatkoi voitokkaana CHL-liigassa torstaina, kun Vienna Capitals kaatui vieraskentällä komean taistelun jälkeen maalein 3-1 (1-0, 0-0, 2-1). JYP johtaa C-lohkoa kolmen kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä. 

– Hieno jääkiekko-ottelu kaiken kaikkiaan. Capitals kamppaili kovaa jo Jyväskylässä ja me osattiin odottaa, että he tappiosta sisuuntuneena laittavat kaiken peliin kotiyleisön edessä. Sitä se olikin, mutta me kyllä vastattiin kamppailuun erittäin hyvin, JYP-valmennuksen Jukka Ahvenjärvi summasi Wienin illasta.

– Me todella pelattiin omilla vahvuuksilla ja oltiin vahvoja oikeissa paikoissa. Erittäin laadukas ottelu meiltä.

Hurrikaanipaidat saivat otteluun jälleen loistavan startin, kun jo reilun kolmen minuutin pelin jälkeen maalinteossa onnistui Henri Kanninen kovassa vireessä porskuttavan Jerry Turkulaisen esityöstä.

Ensimmäisessä erässä ei nähty enempää maaleja ja myös toisessa erässä maalivahdit pitivät verkkonsa puhtaana. JYP-vahti Jussi Olkinuora oli kovassa iskussa kopaten ottelussa yhteensä muhkeat 37 torjuntaa.

Päätöserän alkuun Juuso Puustinen teki ylivoimalla vapauttuvan 2-0-maalin JYPille. Yv-osumaan syöttöpisteen kirjautti Jani Tuppurainen. Kapteeni Juha-Pekka Hytönen kaunisteli Hurrikaanin johtolukemia viisi minuuttia ennen päätössummeria onnistumalla alivoimalla tyhjään rysään.

Vienna - JYP

JYP juhlii maalia.

Olkinuoran nollapelin pilasi harmillisesti Sascha Bauer vain 17 sekuntia ennen täyttä aikaa. Joka tapauksessa huikean tärkeä voitto JYPille ja iso askel kohti pudotuspelejä CHL-liigassa. Joukkueen sisällä ei kuitenkaan taulukoita tuijotella.

– Tässä kiekkohommassa on sellainen lainalaisuus, että jokainen voitto pitää aina ansaita. Nyt on täällä ilta pitkällä ja tärkeintä on saada nopeasti palautuminen käyntiin. Huomenna matka jatkuu ja lauantaina pitää olla heti täydessä formussa, Ahvenjärvi huomautti.

– Me on otettu nyt yksi askel kohti jatkopaikkaa ja menestystä. Jokainen askel tästä eteenpäin pitää taas ansaita omalla työllä.

JYP jatkaa Alppimaiden vieraskiertueella huomenna Sveitsiin, jossa lauantaina on vastassa EV Zug. Lokakuussa JYP pelaa vielä kaksi kertaa alkulohkossa valkovenäläistä Neman Grodnoa vastaan.

Kotoinen Liiga starttaa puolestaan ensi viikon perjantaina, kun LähiTapiola Areenalla saapuu aina yhtä sytyttävä HIFK. Hanki lippusi ajoissa ja todista Hurrikaanin syysvire. Liiga-avauksen piletit voit lunastaa itsellesi TÄMÄN LINKIN kautta.