CHL-liiga jatkuu – JYP hyökkää Zugin kimppuun

JYPin taistelu CHL-liigassa jatkuu tänään lauantaina Sveitsissä, kun hurrikaanipaidat kohtaavat EV Zugin. Ottelu alkaa kello 18.00 Suomen aikaa. 

Torstaina JYP kukisti Vienna Capitalsin Itävallassa ja joukkue lähtee kolmen voiton putkessa sveitsiläisten kaatoon.

– Eilen meillä oli matkustuspäivä Wienistä tänne Sveitsiin. Iltapäivällä käytiin kuitenkin jäällä jo vähän herättelemässä jätkiä. Joukkue on todella hyvällä fiiliksellä, JYPin valmennuksen Jukka Ahvenjärvi toteaa.

– Annettiin jätkille eilinen ilta vapaata, niin saivat rauhassa kerätä energiaa tämän illan peliin. Tänä aamuna vielä pienet herättelyt jääharjoituksen muodossa ja sitten ollaankin jo valmiita peliin.

JYP on kolmella voitolla C-lohkon kärjessä. Jos Hurrikaani jatkaa voittojen tiellä Sveitsissä, on jatkopaikka sen jälkeen jo varma.

– Tärkeintä on, että saadaan vireystila kohdilleen. Tästä tulee ihan erityyppinen peli mitä oli Wienissä. Capitals on kamppailujoukkue, kun taas Zug pelaa iloista ja avointa jääkiekkoa. Meidän pitää olla tosi hereillä, Ahvenjärvi summaa.

– Kiekossa on pysyttävä kiinni ja uskallettava pelata meidän omaa peliä. Rohkeutta pitää olla, mutta tarpeen vaatiessa kiekosta täytyy luopua. Meidän pitää itse viedä peliä ja määrittää rytmi.

Hurrikaanin rutiini on ollut jo alkukaudesta vakuuttavaa. Joukkue tietää mitä tekee.

– Uskon itse ja joukkue uskoo, että jos pysytään omassa pelissä, niin voitto tulee, Ahvenjärvi päättää.

Tämän illan ottelun jälkeen JYPillä on vielä CHL-liigan alkulohkosta jäljellä koti- ja vieraspeli valkovenäläistä Neman Grodnoa vastaan.

Suomen Liiga starttaa puolestaan ensi perjantaina kotiottelulla Helsingin IFK:ta vastaan. Tule paikalle ja todista Hurrikaanin huima syysvire! Hanki lippusi TÄMÄN LINKIN kautta.