Jyppinuoria Rovaniemelle – Tuomas Salmela Rokiin ottelukohtaisesti, Allen ja Ratinen viikonlopuksi

JYPin ja RoKin yhteispelaaja Tuomas Salmela, 22, jatkaa kauttaan Rovaniemen Kiekossa mallilla ”toistaiseksi”. Liigassa alkukaudesta debytoineelle Tuomakselle tavoitellaan muutaman ottelun pelituntumaa isoilla peliminuuteilla Mestiksen puolella.

Erinomaisesti kautensa aloittaneesta JYPin A-nuorten joukkueesta puolustaja Roni Allén, 18 ja hyökkääjä Samuli Ratinen, 19, pelaavat myös RoKin mukana tulevan viikonlopun perjantaina ja lauantaina, jonka jälkeen he palaavat takaisin Jyväskylään. Perjantaina RoKi kohtaa kotonaan Iisalmen Peli-Karhut ja lauantaina he matkaavat Joensuuhun Jokipoikien vieraaksi. Roni Allén pelasi uransa ensimmäisen liigaottelunsa tämän kauden avausottelussa JYP-HIFK 8.9. Sekä Allen että Ratinen pelasivat Suomen U20 maajoukkueessa Lahden turnauksessa elokuun lopussa, tällä pelikaudella.