Valmentava johtaminen

Yritys on monella tavalla kuin joukkue, jonka menestys rakentuu tiimin rakentamisesta, valmentavasta johtamisesta ja kiinnostavan sisällön tarjoamisesta kohdeyleisölle.

 

Haluatko kurkistaa JYP:n verhon taakse? Mitä tarjottavaa urheilumaailmalla on johtamisen kehittämiseen? JYP-valmennuksessa urheilumaailman ammattilaiset ottavat kantaa juuri sinun haasteisiisi. Koulutuspäivissä käsitellään muun muassa rekrytointia, motivointia, palkitsemista, yksilön potentiaalin valjastamista, markkinointia ja johtajan omaa kehittymistä menestyvän joukkueen opein.

 

JYP-valmennus on tarkoitettu johtajille, jotka ovat rakentamassa ja kasvattamassa omaa joukkuettaan nopeasti muuttuvissa ja haastavissa tilanteissa.

 

Valmennuksen avulla rakennat pelikirjasi uudelle tasolle. Kauppakamarin ja JYPin tarjoama koulutus kehittää keskisuomalaista osaamista huippujoukkueen työkaluilla. Treenipäivissä pureudutaan johtamisen arkisiin ongelmiin urheiluvalmentamisesta tutuilla metodeilla. Asiantuntijoiden ja toisten osallistujien virittämä ajattelu antaa työkaluja treenata joukkueesi huippukuntoon ja kehittää yritysten yhteispeliä.

 

Osallistu ja valitse alla olevista vaihtoehdoista sinulle sopivin:

 

Koko valmennus: Sisältää neljä puolen päivän koulutuspäivää, joista kaksi on syksyllä 2017 ja kaksi keväällä 2018. Asiantuntijoina ovat huippujoukkueen avainhenkilöt. Paketti sisältää ottelutapahtuman, lounaan jokaisen valmennuspäivän alussa sekä iltapäiväkahvit. Kokonaishinta on 1290 € + alv 24 %

 

Kahden valmennuspäivän paketti: 22.11. ja 18.12. tai keväällä 2018 24.1. ja 7.3. Paketti sisältää ottelutapahtuman, lounaan molempien valmennuspäivien alussa sekä iltapäiväkahvit. Kahden päivän hinta on 755 € + alv 24 %.

 

Yksittäinen päivä: Voit myös osallistua yksittäisiin päiviin, mikäli vain joku päivistä kiinnostaa.  Päivä sisältää lounaan valmennuksen alussa ja iltapäiväkahvin. Päivä ei sisällä ottelutapahtumaa. Yksittäisen päivän hinta on 390 € + alv 24 %.

 

Treeniohjelma

 

22.11. klo 12-16 Valmennuspäivä 1. Huipputiimin rakentaminen ja ominaisuudet, urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari ja myyntijohtaja Jari Lindström

18.12. klo 12-16 Valmennuspäivä 2. Valmentava johtaminen yritys- ja urheilumaailmassa, coacheina päävalmentaja Marko Virtanen ja JYP Hurrikaaniverkoston yrityscoach Mikael Hirvi

24.1. 2018 klo 12-16 Valmennuspäivä 3. Huippujoukkueen markkinointiopit, myyntijohtaja Jari Lindström ja markkinointijohtaja Timi Marttinen

7.3. 2018 klo 12-16 Valmennuspäivä 4. Johtajan identiteetti, toimitusjohtaja Aku Vallenius ja kapteeni J-P Hytönen

(Muutokset mahdollisia)

 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 20.9., sillä paikkoja on rajoitetusti.

ILMOITTAUTUMINEN