CHL jatkuu – JYP matkustaa Neman Grodnon vieraaksi

JYPin CHL-matka jatkuu tänään Valko-Venäjällä, jossa on edessä alkusarjan viimeinen kamppailu Neman Grodnoa vastaan.

 

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Jyväskylässä 3.10. JYP voitti Neman Grodnon voittomaalikilpailussa. JYP on varmistanut pääsynsä jo ensimmäiselle playoff-kierrokselle, mutta C-lohkon voitto jaetaan tänään. JYP lähtee illan otteluun hieman nuoremmalla kokoonpanolla.

-CHL on hieno ja tärkeä sarja meille. Meillä on muutama runkopelaaja pelannut otteluruuhkassa pienten vammojen kanssa. Nyt saadaan äijille muutama huilipäivä. Toisaalta meidän pelaajia on esiintynyt erinomaisesti niin Mestiksessä kuin A-nuorissa. Äijät ansaitsevat mahdollisuuden antaa näyttöjä myös JYPin edustusjoukkueessa, JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari toteaa.

CHL-paidan pukevat päälle tänään A-junioreista Anttoni Honka, Anton Stråka, Justus Mikkonen, Matias Mustonen sekä Peliitoissa ja Keupassa lainalla olevat Alex Lindroos, Riku Tiainen ja Olli Aitola.

-Pelaajan näkökulmasta, erinomaisessa tilassa olevat kaverit pääsevät mittaamaan tasoaan erittäin kiihkeässä kiekkoympäristössä. Todella mielenkiinnolla odotetaan mitä pojat saa aikaiseksi, kun ovat nyt koko syksyn voittaneet pelejä, Holtari jatkaa.

JYPille panoksena ottelussa on lohkovoitto, jonka saavuttaminen vaatii yhden pisteen ottelusta, mikäli EV Zug voittaa oman ottelunsa varsinaisella peliajalla.

 

JYP tänään:

55 Kolehmainen ”C” – 71 Kanninen  – 88 Rooba
16 Jokinen ”A”   –    5 Vainio

31 Likola                 –   21 Hotakainen ”A”  –  29 Sund
37 Ikonen           –      61 Salmela

13 Stråka              –      40 Saari                 –  27 Tiainen
60 Aitola   –       3 Honka

24 Mikkonen     –   25 Mustonen          –   11 Ratinen
34 Lindroos   –   36 Allen

41 Laurikainen / 45 Olkinuora

 

 

Ottelu alkaa klo 19.00. Lohkon toinen kamppailu EV Zug – Vienna Capitals käydään niin ikään tänään.

Liiga jatkuu perjantaina kiihkeällä kotiottelulla JYP – Ässät. Osta lippu perjantain syysloman starttiin TÄSTÄ.