Hurrikaanivarsan rattaille

Raviliigassa JYP haastaa 11 muuta Liiga-joukkuetta myös raviradoilla. JYPin raviliigan tavoitteena on tietenkin peitota muut Liiga-joukkueet ja voittaa raviliiga mutta myös samalla tehdä hyväntekeväisyyttä.

Kävimme syyskuussa huutamassa huutokaupasta JYPille ja teille faneille lupaavan ravihevosen, mustan hurrikaanivarsan nimeltä Juliane de Veluwe. Hurrikaanivarsan taustat ovat kunnossa, sillä Julianen isää Brad De Veluwea pidetään yhtenä kaikkien aikojen lahjakkaimpana suomalaisena ravihevosena, joka on kilpaillut menestyksekkäästi sekä suomessa että ulkomailla. Emälinja on yksi suomen parhaita ja siellä on myös vahvoja näyttöjä periyttäjänä.

Mustan hurrikaanikaunottaren kummipelaajina toimivat #23 Opa ja #12 Allu, jotka ovat päässeet jo kokeilemaan myös raviurheilun vauhtia. Katso Allun tunnelmat ohjastettuaan ravilähdön esittelyn Killerillä:

https://youtu.be/R_xAhPJ0OS8

Onko hurrikaanivarsa jo tuttu? Tutustu JYPin raviliigavarsa Julianeen ja valmentajaan Tanjaan tarkemmin uusimman Lauantairavit ohjelman kautta. Ohjelma on nähtävillä MTV3 Katsomossa. Ohjelman lopussa myös JYP-luotsi Markon kommentit varsasta.

https://www.katsomo.fi/#!/ohjelma/33002055/ravit

Sadan euron kertaluontoisella panoksella sinäkin pääset JYPin kanssa ravihevosen omistajaksi yli kolmen vuoden ajaksi. Lue lisää: www.raviliiga.fi

Osuus hurrikaanivarsasta on mainio lahjaidea itselle tai kaverille, pukinkonttiin, työntekijöille tai yhteistyökumppaneille. Hyppää sinäkin hurrikaanivarsan kyytiin!