Ainutlaatuinen CHL-välierä 9.1.2018

 JYP jatkaa ainoana suomalaisjoukkueena välierissä. Finaalipaikka on kahden ottelun päässä, jatkoon menee enemmän maaleja tehnyt joukkue. JYP -Ocelaři Třinec  ti 9.1.2018 klo 19.00.

JYPin UTJ Jukka Holtari on saanut vuosien saatossa seurata Třinecin nousua tšekkiläiseksi kärkijoukkueeksi ja kertoo minkälaista matkaa seura on tehnyt:

”Tällä vuosikymmenellä HC Ocelaři Třinec on ollut menestyksekäs jengi Tšekin extraliigassa. Ocel tarkoittaa terästä Tšekin kielessä. Tšekin suurin rauta- ja terästehdas hallitsee kaupunkikuvaa Třinecissä ja tehdas on HC Ocelařin pääsponsorin roolissa kyennyt huolehtimaan Rauman kokoisessa kaupungissa joukkueen maksukyvystä. Tämä suuri yhteistyökumppani ja innokkaat kannattajat yhdessä ovat pitänyt lätkän kaupungissa erittäin suosittuna. Myös toiminta urheilupuolella on ollut laadukasta, joukkueesta näkee että ”korunoita” on ollut ja niitä on käytetty viisaasti, varsinkin tällä pelikaudella.

Joukkueen kärki on terävä (Ruzicka, Marcinko, Petruzalek, Doudera ja Krajicek). Pelaajapakka on läpi linjan Jyppimäisen työteliästä, laadukasta ja aktiivista pelityyliltään. Valmentaja Vaclav Varadan NHL/AHL -tausta mielestäni näkyy joukkueen arjessa. Paljon kookkaita, rehellisiä peruspelaajia. Maalivahti Simon Hrubec on pelannut erinomaisen syksyn sekä Tšekin Extraliigassa että CHL:ssä.

Třinecin jäähalli Werk Arena on uusi(valmistunut v. 2014) ja eräs Europan hienommista. Kun kyse on Tšekistä, odotettavissa on vierasottelussakin hyvä meininki runsaan ja kiihkeän kotiyleisön tukemana.

Menestys CHL:ssä on tarjonnut JYPille ja Jyppiläisille loistavan lisämausteen kiekkosyksyyn. Semifinaalivaiheessa synnytetään jo elinikäisiä kiekkomuistoja mukanaoleville, joten tule todistamaan JYPin matkaa Euroopan huipulla!

Seisomapaikkaliput otteluun 5 €, istumapaikat alk. 15 €. Osta lippusi verkkokaupasta, Kävelykadun JYP-kioskista tai muista ennakkomyyntipisteistä.

Tervetuloa hienoon kiekkoiltaan LähiTapiola Areenalle 9.1.!