JYPillä huikea peli edessä – toinen CHL-välierä Trinecissä

JYPillä on tiistai-iltana Tshekissä edessään mielettömien panosten ottelu. Pelissä panoksena on ei enempää eikä vähempää kuin CHL-liigan finaalipaikka. Ensimmäisen osaottelun Hurrikaani voitti kotikaukalossaan maalein 4-2. 

– Tähän mennessä kauden tärkein peli edessä. Varmasti siellä tulee olemaan hieno tunnelma. Siellä on kuulemma kova kannustus hallissa ja meidänkin on kiva siellä pelata. Ainakin on panosta ottelussa. Varmasti molemmat joukkueet antavat itsestään yli 100 prosenttia peliin. Kiihkeä taistelu siis on luvassa, JYP-hyökkääjä Robert Rooba sanoo.

Viime tiistaina nähtiin, että piinkova ja taitava tshekkijoukkue on lyötävissä. Alkujännityksen jälkeen JYP karkasi toisessa erässä tehohetkensä myötä 4-1-johtoon. Trinec kuitenkin kavensi vielä päätöserässä. JYPille ottelussa maaleja iskivät Rooba, kahteen kertaan ylivoimalla onnistunut Mikko Mäenpää sekä Janne Kolehmainen.

Haaste Trinecin kotiluolassa on kova, mutta Hurrikaani on siihen valmis! Maanantaina joukkue kävi jäällä hiomassa viimeiset kuviot kuntoon.

– Halli on Tshekeissä loppuun myyty ja kova tunnelma luvassa. Lähdetään hakemaan voittoa ja finaalipaikkaa, puolustaja Ossi Ikonen paaluttaa.

– Hienot odotukset on kyllä pelistä. Vauhdikas peli on varmasti luvassa. Meillä on hyvät lähtökodat otteluun. Jatketaan samaa rataa ja otetaan se finaalipaikka, konkari Jarkko Immonen puolestaan toteaa.

CHL-pelin jälkeen JYPin vieraskiertue jatkuu myös kotoisessa Liigassa. Perjantaina on Lahdessa vastassa Pelicans ja Mikkelissä lauantaina Jukurit. Seuraavan kotipelin Hurrikaani pelaa tiistaina 23. tammikuuta, kun LähiTapiola Areenalle saapuu Rauman Lukko. Osta lippusi TÄMÄN LINKIN kautta.