Tänään Alex Lindroosin ensimmäinen Liigaottelu JYPin paidassa

Puolustaja Alex Lindroos, 22, pelaa JYPin paidassa ensimmäisen Liigaottelunsa tänään, kun JYP kohtaa SaiPan.

Keväällä 2014 JYPin A -nuoriin koeleirin kautta liittynyt Lindroos on Jyväskylään saapumisensa jälkeen pelannut kolmen A -nuorten kautensa lisäksi yhteensä myös 110 Mestisottelua JYP-Akatemiassa ja Heinolan Peliitoissa.

Loistavaraaminen (194 cm & 101 kg) Lindroos on Jypin sopimuspelaaja ja hän on ollut lainassa Heinolassa tämän syksyn. Pelaaja on toiminut useita kertoja myös joukkueen kapteenina Mestiksessä tällä kaudella. Lokakuussa Lindroos pelasi yhden CHL -ottelun JYPin paidassa Valko-Venäjällä Grodnossa.

JYP lainasi pelaajan myös Lahden Pelicansiin loukkaantumisia paikkaamaan 10 Liigaotteluun joulukuussa.

Pelicansin liigalainasta huolimatta Lindroos on ollut Mestiksessä Heinolan Peliittojen tehokkain puolustaja tämän syksyn aikana: 20 ottelussa on syntynyt tehopisteet 5+4=9 ja samalla ”Linkki” on kellottanut muhkean peliaika -keskiarvon, peräti 28.30 min. per ottelu.

”Nämä tällaiset Linkin kaltaiset kehitystarinat ovat urheilun suola. Moni pikkupoika lämmäilee kaukalonseinään ”kylillä” tänäkin viikonloppuna ympäri Suomea ja samalla haaveilee isosti. Alex Lindroos saapui 3,5 vuotta sitten harrastekiekon (EHC Helsinki) puolelta Jypin A -nuorten kevätleirille näytille. Valoisa ja ahkera kaveri on voittanut paljon sieluja puolelleen Jyväskylän seudulla sen jälkeen. JYPin A-nuorten ja JYP-Akatemian lisäksi Heinolan Peliitat päävalmentajansa Santeri Heiskasen johdolla on myös edesauttanut merkittävästi Linkin kehitystä tänä syksynä.” kertoo JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari.

JYP – Saipa, tänään 17.00 LähiTapiola Areenalla. Perhepaketit otteluun 15,-/henkilö(min. tilaus 3 lippua), sisältäen istumapaikat ja ottelueväät. Osta lippusi tästä linkistä ja vietetään loppiainen yhdessä!