Tiistaina kauden tärkein ottelu tähän mennessä – CHL-liigan välierät käyntiin!

JYPillä on edessään tiistai-iltana LähiTapiola Areenalla ehdottomasti kauden tärkein ottelu tähän mennessä. CHL-liiga välierät käynnistyvät kotikaukalossa, kun vastaan luistelee tshekkiläinen HC Ocelaři Třinec. Huikea kiekkonäytelmä starttaa kello 19.00. 

Jäljellä on Euroopan neljä parasta joukkuetta ja JYP on tässä joukossa mukana. Kotikentällä haetaan tietenkin mahdollisimman hyvää suoritusta. Toinen osaottelu pelataan Tshekissä viikon päästä tiistaina.

– Hienot ja odottavaiset fiilikset on. Vastustaja on varmasti samantyylinen joukkue kuin Brno oli. Siellä on ovelia ja ennakkoluulottomia jätkiä. Voi tulla vastaan minkälaisia tilanteita vaan. Pitää olla skarppina joka tilanteessa. Ei voi olettaa, että pelattaisiin samalla tavalla kuin Liigassa. Koko ajan pitää olla hereillä, hurjassa vireessä kotoisessa Liigassa viime viikot pelannut Jani Tuppurainen toteaa.

– Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on varmasti luvassa. Uusi vastustaja sekä uudet pelaajat ja heillä on yksilötaito taatusti kova. Voi tulla näyttäviä harhautuksia ja kaikenlaisia kikkoja. Pitää olla valmiina puolustamaan tiiviisti viisikkona ja iskeä sitten vastaan, Allu jatkaa.

Jäällä ja katsomossa tehdään kaikkemme finaalipaikan eteen! Kuvat: Jiri Halttunen.

Trinecin joukkueesta löytyy tukku kovia ja meritoituneita pelimiehiä kuten maailmanmestari Martin Ruzicka ja Liigastakin tuttu Jakub Petruzalek. Piinkovia pelimiehiä on myös JYPin roosteri täynnä ja on meilläkin maailmanmestari!

– Tosi odottavaiset fiilikset on. Ne ovat kaikki CHL-pelit ovat olleet upeita tapahtumia ja niin on varmasti myös tiistaina. Me uskotaan ja haetaan sitä finaalipaikkaa. Tavoitteena on voittaa mestaruus tietenkin, Jarkko Immonen paaluttaa.

Viime viikon peleissä huilannut Juuso Puustinen vaatii joukkueeltaan kauden parasta esitystä.

– Neljä parasta joukkuetta Euroopassa on jäljellä. En odota meiltä yhtään enkä vähempää kuin kauden parasta ottelua, Pudi toteaa.

Näin huikeaa kiekkoherkkua on harvoin tarjolla JYPinkylässä. Tule sinäkin paikan päälle ja kannusta JYP kohti finaalia! Osta lippusi otteluun TÄMÄN LINKIN kautta.