JYP ja Jussi Nättinen solmivat loppukauden mittaisen sopimuksen

Viime viikolla JYPin liigajoukkueessa 30 vuoden iässä debytoineen JYP-kasvatin tie vie uudestaankin JYPin pukukoppiin.

”Pidimme siitä mitä näimme Jussin uran ensimmäisessä Liiga-ottelussa hänen osaltaan. Kymmenen kauden miesten pelien kokemuksellaan Jussi tarjoaa JYPille arvokasta leveyttä ja reserviä kohti kevään pudotuspelejä”, kertoo JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari.

Nättinen aloittaa JYP -pestinsä siirtymällä välittömästi KeuPan Mestis-joukkueen vahvuuteen. Siirto JYPistä KeuPaan on mallia ”toistaiseksi”. Mestiksen sarjajohtaja KeuPa on toiminut arvokkaana yhteistyökumppanina JYPille tällä pelikaudella ja KeuPalla on vammojen vuoksi ollut parit keskushyökkääjän ruudut viime viikkoina ”vajaakäytössä”.

Jussi Nättisellä on vuosien varrelta yli kolmensadan Mestis -ottelun kokemus ja lisäksi kiekkoa on tullut pelattua niin Kazakstanissa, Ranskassa kuin Saksassakin. Nättinen saapui viime viikolla JYPin paitaan Saksasta jossa hän purki pelaajasopimuksensa Starbulls Rosenheimin kanssa.  Jussin kiekkoilevat veljet (Joonas ja Julius) ovat molemmat solmineet urallaan NHL -sopimuksen ja Jussin tähänastista peliuraa voisi kuvailla laadukkaan Mestis-ammattilaisen uraksi.

Kausina 2015-17 Jussi Nättinen johti Kokkolan Hermeksen Mestis-joukkuetta kapteenin esimerkillään ja lisäksi tehopisteillään 30+54=84 pelaamissaan 110 ottelussaan (RS+PO). Hän oli tuon kahden vuoden ajanjakson tehokkain pelaaja Kokkolan Hermeksessä.