JYP ja Kirittäret tarjoavat ikäihmisille otteluelämyksen

Jyväskylän vanhuspalvelujen asiakkaita Kirittärien kanssa JYPin peliin 17. helmikuuta
-JYP ja Kirittäret tarjoavat ikäihmisille hienon otteluelämyksen

Tuore jääkiekon CHL-mestari JYP ja Jyväskylän Kirittäret –naisten pesäpallojoukkue kutsuvat 20 jääkiekosta innostunutta ikäihmistä Jyväskylän kaupungin palvelutaloista ja ikääntyneiden päiväkeskuksista seuraamaan lauantaina 17.helmikuuta JYP – Jukurit ottelua Kirittäret-pelaajien saattamana.

-Haluamme toteuttaa Jyväskylän kaupungin strategiaa tukemalla osallisuutta ja hyvinvointia. Tulemme järjestämään tapahtumia, joilla vahvistamme jyväskyläläisten yhteisöllisyyttä ja tuemme asukkaiden harrastustoimintaa. Tavoitteena on vähentää yksinäisyyttä Jyväskylässä, JYPin toimitusjohtaja Aku Vallenius kertoo monimuotoisen yhteistyön tavoitteista.

Kesällä JYPin pelaajat pesisotteluun ikäihmisten kanssa

Kirittäret-joukkueen pelaajat noutavat osallistuvat asiakkaat ja ottelun jälkeen saattavat heidät takaisin. Pelaajat viettävät aikaa ikäihmisten kanssa koko jääkiekko-ottelun ajan.

-On pelaajille kunnia toimia seuralaisina ja järjestää yhdessä JYPin kanssa virkistävä hetki ihmisille, jotka ovat varmasti ansainneet sen. Tapahtuma saa jatkoa ensi kesänä, kun JYPin pelaajat pääsevät seuraamaan Kirittärien peliä vanhuspalvelujen asiakkaiden kanssa, kertoo Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen.

Jyväskylän kaupungin vanhuspalveluiden palvelujohtaja Maarit Raappana otti ilolla vastaan liikuntapääkaupungin kestomenestyjien kutsun vanhuspalvelujen asiakkaille.

-On todella upeaa, kuinka JYP ja Kirittäret ottavat vastuuta Jyväskylän ikäihmisistä. Yksinäisyys on kaikissa ikäluokissa asia, johon pitää löytää panostusta. Hienoa toimintaa seuroilta, toteaa palvelujohtaja Raappana.

JYP-Jukurit peli alkaa la 17.2 klo 17.00.