Lauantaina CHL -mestaruusjuhlat ennen ottelun alkua

Kuva: Jiri Halttunen

Juhlistamme Euroopan mestaruutta lauantaina ennen Ilves-ottelun alkua. Tarjoamme mestaruuskakkua kaikille paikalle tulijoille klo 15.30-16.30. Varsinainen juhlaseremonia alkaa n. klo 16.45, joten olethan ajoissa paikalla. Jäällä näemme mestaruuspokaalin joukkueen tuomana sekä Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koiviston terveiset JYP-perheelle. Seremonian kruunaa juhlallinen mestaruusviirin nostaminen LähiTapiola Areenan kattoon.

Pokaali on esillä ottelun ajan JYP Hall of Fame:ssa sekä ottelun jälkeen A-baarissa yhdessä pelaajien kanssa. Oiva paikka hakea nimmarit vaikkapa ottelusta ostettuun mestaruusjulisteeseen, joita myynnissä fanshopissa sekä kioskeilla.

Näitä hetkiä on harvoin tarjolla, joten tervetuloa paikalle todistamaan historiallista CHL-voittoa sekä kannustamaan JYP kotivoittoon Tampereen Ilveksestä.

 

Liput TÄSTÄ

Kuva: Jiri Halttunen

Kuva: Jiri Halttunen