Alex Lindroos jatkaa JYPissä

Puolustaja Alex Lindroos, 22, ja JYP ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Loistavaraaminen (194cm & 101kg) Lindroos on pelannut kuluvalla kaudella yhteensä 17 ottelua Liigaa ja CHL:ää JYPissä sekä lainalla Lahden Pelicansissa. Viime viikot ovat menneet ”Linkiltä” ylävartalovammasta toipumiseen.

Mielenkiintoisen junioritaustan omaava Lindroos, on alun perin Sipoon Wolfin kasvatti. Keväällä 2014 JYPin A-nuoriin koeleirin kautta liittynyt Lindroos, on Jyväskylään saapumisensa jälkeen pelannut kolmen A-juniorikautensa lisäksi myös yhteensä 110 Mestisottelua JYP-Akatemiassa ja tällä kaudella Heinolan Peliitoissa. Lainapestin aikana Heinolassa 20 pelatussa ottelussa syntyi tehopisteet 5+4=9 ja samalla ”Linkki” kellotti muhkean peliaika -keskiarvon, peräti 28.30 pelattua minuuttia per ottelu.

”Nämä tällaiset Linkin kaltaiset kehitystarinat ovat kilpaurheilun suola. Erilaisia taustoja, mutta yhteisiä unelmia. Alex Lindroos saapui 3,5 vuotta sitten harrastekiekon (EHC Helsinki) puolelta meidän A-nuorten kevätleirille näytille. Valoisa ja ahkera kaveri on voittanut paljon sieluja puolelleen Jyväskylän seudulla sen jälkeen”, kommentoi urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari Lindroosia.