JYPin katsojamäärät kasvoivat eniten koko Liigassa

JYP on onnistunut jo toista kautta putkeen kasvattamaan LähiTapiola Areenan yleisömääriä. Katsojakeskiarvo kotiotteluissamme kasvoi 8,1 prosentilla verrattuna kauteen 2016-2017. Tämä on eniten koko Liigassa! LähiTapiola Areena on täyttynyt tasaisesti koko kauden. Tästä hyvänä esimerkkinä on 4000 katsojan rajan ylittyminen 11 kertaa, kun se aikaisemmilla kolmella kaudella on ylittynyt kolmesti per kausi.

Yleisökeskiarvo tämän kauden runkosarjassa oli 3752 katsojaa, edellisellä kaudella keskiarvo oli 3471 ja kaudella 2015-2016 3383 katsojaa. Yhteensä kasvua viime kauteen verrattuna tuli lähes 8500 katsojaa, ottelua kohden 281 henkeä. Katsojakeskiarvotavoite 3550 ylittyi siis selvästi.

”Kiinnostava ja hyvin pelaava joukkue, onnistunut myynti ja markkinointi, jolla tavoitimme uusia kohderyhmiä sekä ottelutapahtuman päivittäminen. Näistä kolmesta osa-alueesta kasvu koostui. Erityisesti olen tyytyväinen meidän sosiaaliseen mediaan myyntikanavana, mutta myös irtolippumyynti ja irtolipun keskihinta kehittyivät ilman, että hintapiste olisi karannut missään kategoriassa liian korkeaksi. Se miellyttää minua. Kiitos kuuluu tietenkin meidän uskollisille ja upeille kannattajille, joukkueelle sekä tunnolliselle toimiston väelle”, kommentoi kasvua toimitusjohtaja Aku Vallenius.

Myös CHL:ssä katsojakeskiarvo kehittyi viime kaudesta. Tällä kaudella menestyksekästä CHL-kautta seurasi LähiTapiola Areenallamme keskimäärin 3201 katsojaa, kun viime kaudella keskiarvo oli 2872 katsojaa. Kasvua tapahtui siis 329 katsojaa per ottelu, eli 11,5% enemmän viime kauteen verrattuna.

”Jatkamme kehittymistä niin myynnin, ottelutapahtuman kuin markkinoinnin parissa. Meillä on paljon uudistuksia, osa näkyvämpiä, osa taustalla, mutta näiden kaikkien eteenpäin viemiseen tarvitaan aikaa, suunnitelmallisuutta sekä malttia”, jatkaa Vallenius.

”Parempia paikkoja menisi enemmänkin kaupaksi, jos niitä olisi”, naurahtaa Vallenius lopuksi ja viittaa kovaan kysyntään parhaille paikoille.

Alkaviin playoffseihin lipunmyynti starttaa tiistaina 13.3. Kausikorttilaisten etuosto-oikeus paikkaansa päättyi 8.3. Jos olet kausikorttilainen etkä ole vielä uusinut korttiasi, olethan yhteydessä JYP-toimistolle numeroon 0207931000 maanantain 11.3. aikana.

Kaksi ensimmäistä kiihkeää kotipeliä HIFK:ta vastaan ovat keskiviikkona 21.3. sekä lauantaina 24.3.

Ensi kaudelle on jälleen mahdollisuus ostaa seisomakausikortti alennettuun 99€ hintaan maaliskuun ajan. Hutikuussa seisomakortti kustantaa 129€ ja toukokuusta juhannukseen 149€. Juhannuksen jälkeen seisomakortti on normaalihintainen 250€. Kortin voit ostaa TÄÄLTÄ