Hurrikaanivarsa hurmasi radalla

Sunnuntai oli Juulille ja omistajille iso päivä! Vuosikokouksen yhteydessä näimme Juulia ja tamma pääsi ensimmäistä kertaa kokeilemaan Killerin raviradan pintaa kavion alla.
 

Sunnuntaina ohjelmassa oli siis Killerin ravit. Ravien alkuun pidimme lyhyen kokouksen, mutta kaikki lienee odottivat enemmän Juulin ensiesiintymistä raviradalla. Hurrikaanivarsa sai kunnian heti ensimmäisellä kerralla vetää lähdön esittelyn.Tätä erikoistilaisuutta ja tulevia raveja ajatellen tammalle hankittiin oma rintaremmi. Pitäähän hurrikaanivarsan tunnustaa väriä!

Hannu Torvinen suuntasi hienoksi valmistellun Juulin radalle jo pian toisen ponilähdön jälkeen, jotta he ehtivät ottaa tuntumaa rataan ja näyttäytyä yleisölle ennen ensimmäisen lähdön esittelyä.Varsa hämmästeli ensin vähän traktoria ja muita radalla vastaan tulleita koneita, myös yleisön aplodit taisivat yllättää Juulin. Mutta tyylilleen uteliaana ja Hannun tukemana Juuli selviytyi mainiosti.

Yksi iso etappi on nyt koettu Juulin kanssa ja tamma on yhtä kokemusta rikkaampi. Hurrikaanivarsa käyttäytyi tosi hienosti ja edustavasti. Tällä perusteella sen kanssa on hyvä miettiä jatkoa. Nyt siis valmennus jatkuu ja tiivistyy.