Kaikki kotiottelut kausikortilla edullisimmin!

JYP-fanin paras vaihtoehto kotiotteluiden seuraamiseen on kausikortti. Näet ja koet ottelut paikanpäällä, edullisemmin kuin irtolipuilla ja pääset mukaan kausikorttilaisten etujen ja ainutkertaisten tapahtumien sisäpiiriin.

Hyviä kausikorttipaikkoja istumapaikoille on runsaasti tarjolla. Hinnat alkaen 279 €, sisältäen CHL:n alkusarjan ottelut ja Liigan runkosarjan kotiottelut. Hinnat ja ajantasaisen paikkatilanteen näet TÄSTÄ. Esim. 549 € paikalla yhdelle ottelulle tulee hintaa max. 17,20 €, kun viime kaudella hinta samoille paikoille oli irtolipulla min. 23 € + mahdolliset kulut.

Istumapaikkakausikortin voi maksaa korottomasti kahdessa erässä, ota yhteyttä JYP-toimistolle ja kysy lisää. Maksuvälineenä käy myös Smartum Saldo-kortti ja 5 € Liikunta-ja kulttuurisetelit, ja Edenred-kortti.

Seisomapaikkakausikortti on juhannukseen saakka 149 €, sisältäen samat edut kuin istumapaikkakausikortti. Juhannuksesta eteenpäin kortin hinta on 250 €. Yhdelle ottelulle tulee hintaa max. 4,65 €. Runkosarjassa viime kaudella aikuisten seisomapaikkalipun hinta oli väh. 14 € + mahdolliset kulut. Joten säästö on huomattava!

Osta paikkasi verkkokaupasta, JYP-Kävelykadun kioskilta tai JYP-toimistolta.

JYP-toimisto puh. 0207 931 000 tai jypliiga@jypliiga.fi