Markus Jokinen kaappasi Mestis-palkinnot

 

JYPin kanssa tuoreen sopimuksen solminut ja tuore Mestis-mestari hyökkääjä Markus Jokinen (29) kaappasi jättipotin, kun Mestis palkitsi parhaitansa kauden jälkeen. Heti ratkaisevan finaalin päätyttyä upean kauden pelannut Jokinen valittiin pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi. Markus voitti Mestiksen playoffsien pistepörssin tehden 15 ottelussa tehot 12+6=18.

Sujuva liikkeinen hyökkääjä palkittiin pelipaikkansa parhaana pelaajana Mika Helkearo-palkinnolla ja valittiin Mestiksen All stars-kentälliseen. KeuPaa kapteenina kipparoinut Jokinen oli tehokas läpi kauden, mistä osoituksena Mestiksen runkosarjan hurjat tehot: 44 ottelussa 29 maalia, 22 syöttöpistettä, yhteensä 51 tehopistettä.

Kauden 2017-2018 aikana kolmen ottelun verran JYPissä lainalla pelanneelle Jokiselle ojennettiin myös kirkkain henkilökohtainen palkinto, Kultainen Kiekko. Kultainen Kiekko-palkinto jaetaan pelaajien sarjan parhaaksi pelaajaksi valitulle pelaajalle. Onnea vielä kerran KeuPalle mestaruudesta ja Markukselle upeasta kaudesta ja tunnustuksista. Tästä on hyvä jatkaa Hurrikaanipaidassa!