A-nuorten kotiavaus lauantaina klo 16

JYPin A-nuoret ovat aloittaneet SM-sarjansa vierasotteluputkella. Vihdoin päästään myös omaan tuttuun kotikaukaloon, kun lauantaina vastassa on Kärpät.

Päävalmentaja Jaakko Heikkilä kertoo alkukaudesta:

”Sarja on polkaistu käyntiin ja uuden joukkueen matka on virallisesti startannut. Matkaa on nyt takana viisi vierasottelua ja esitykset näissä ovat olleet vaihtelevia kuten tuloksetkin. Saldona kaksi voittoa ja kolme tappiota. Yksittäisten otteluiden lopputuloksen sijaan keskitymme laadukkaan arjen vaalimiseen. Joukkueessa on raikas tekemisen meininki ja hyvä ilmapiiri ja näitä pyrimme jatkuvasti arjessa kehittämään. Tulos tulee laadukkaan arjen seurauksena, ennemmin tai myöhemmin.

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita peleissämme riittää molempiin suuntiin. Tässä meillä on vielä oppimista kuinka saamme tehokkuutta lisää omaan hyökkäyspeliimme ja kuinka omalla toiminnallamme pystymme hallitsemaan pelin virtausta paremmin. Arjessa olemme nyt tämän viikon keskittyneet kiekollisen valintoihin sekä yksilön puolustuspeli taitoihin.

Oppimista pääsemme nyt viikonloppuna taas testaamaan kun pe matkustamme Jokereiden vieraaksi ja la kotiavauksessa vastaan tulee viime vuoden hopeamitalisti Oulun Kärpät. Kovista peleistä päästään jälleen nauttimaan!”

Tervetuloa avaamaan kautta myös A-junioreiden pelien merkeissä LähiTapiola Areenalle lauantaina 15.9. klo 16.00. Otteluun VAPAA SISÄÄNPÄÄSY! A-keskikioski palvelee!