Klassikkokatsomo muuttuu Karjala Fanzoneksi

 LähiTapiola Areenan katsomopalvelut kokevat uudistuksia kauden 2018-2019 kynnyksellä. Päädyn seisomakatsomon ylätasanne muuttuu anniskelukatsomoksi ja nimeltään Karjala Fanzoneksi. Ylätasanteelle on remontoitu uusi anniskelupiste palvelemaan asiakkaita. Muutoksen myötä katsojat voivat seurata otteluita uudelta anniskelualueelta. Alueen ikäraja on 18 vuotta ja kapasiteettia säädellä pelien mukaan.

 

Muutos ei koske koko päätykatsomoa ja hyvät katselupaikat löytyvät jatkossakin myös alaikäisille faneille.

  • Anniskelualueen kokoa säädetään ottelutapahtumien mukaan. Esimerkiksi arkipeleissä alue on pienempi kuin pikkujoulukauden viikonloppupeleissä, toteaa JYPin ravintolapäällikkö Vesa Färm.

Maaliskuussa voimaan astunut uusi anniskelulaki mahdollistaa alkoholin nauttimisen rajatuissa osissa katsomoa. Ensimmäinen anniskelukatsomo LähiTapiola Areenalle tuli Hurrikaaniklubin yhteyteen C-katsomoon viime keväänä.

  • Katsojilta ja faneilta on tullut toiveita anniskelukatsomosta ja nyt vastaamme uudella palvelulla siihen kysyntään. Lippujen hinnoitteluun uusi konsepti ei vaikuta. Samalla seisomapaikkalipulla pääset Karjala Fanzonelle seuramaan otteluita kuin muihinkin seisomakatsomoihin, kertoo JYPin toimitusjohtaja Aku Vallenius.

 

Karjala Fanzone on merkittävä osa uutta JYPin ja Hartwall Oy Ab:n välistä sopimusta. Osapuolet ovat sopineet uuden kolmen vuoden mittaisen yhteistyösopimuksen.

 

  • Hartwallilla on pitkät perinteet JYPissä ja Jyväskylässä. Yhteistyö on yhtä vanha kuin on nykyinen hallikin, toteaa JYPin myyntijohtaja Jari Lindström.
  • Ottelutapahtuman ja siihen liittyvien palveluiden kehittäminen on meille tärkeää ja teemme sitä ylpeydellä yhteistyössä JYPin kanssa. Uuden katsomokonseptin myötä voimme tarjota entistä paremman katsojakokemuksen ja vastata yleisön toiveisiin, kertoo Hartwallin aluemyyntipäällikkö Erkki Mäkelä.

 

 

Uusi Karjala Fanzone on koekäytössä jo viikonlopun CHL-peleissä.